Μάριος Αβρααμίδης και ερωτήματα

Σε ραδιοφωνική εκπομπή φιλάθλων και συγκεκριμένα στην εκπομπή που επιμελείται ο αθλητικογράφος Μάριος Αβραμίδης «κερκίδα αντένα» την Τετάρτη 30/01 επικοινώνησε φίλαθλος του Αποελ. Ο κακόμοιρος μη μπορώντας να πει κάτι για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του προσπάθησε να αποπροσανατολίσει την φίλαθλο κοινή γνώμη (ομοϊδεατών του ή αντιπάλων) θέτοντας ερωτήματα για το πού βρήκε τόσα λεφτά η Ανόρθωση και έκανε πανάκριβες μεταγραφές και κινδυνολογώντας ότι αν δεν μπει ομίλους η ομάδα μας θα πάθει χειρότερα από την Ομόνοια.

Αφού πήρε αρκετό χρόνο για να εκφράσει τις αερολογίες του, πήρε την απάντησή του από ένα ομοϊδεάτη του, τον κ. Αβραμίδη που τον άδειασε κυριολεκτικά απαντώντας του σε έντονο ύφος μάλιστα ότι το budget της Ανόρθωσης φέτος είναι κατά πολύ χαμηλότερο από το περσινό και ότι το ψηλότερο συμβόλαιο είναι λίγο πάνω απo τις €200,000. Πάνω κάτω ανέφερε ότι οι πρωτοκλασάτοι παίχτες αμείβονται μεταξύ των 150 με 200 χιλιάδων ευρώ και το budget τις Ανόρθωσης κυμαίνεται στα €6.5εκ.

Εμείς πέραν των ευχαριστιών μας προς τον αθλητικογράφο κ. Μάριο Αβραμίδη που απάντησε δεόντως στον αδαή φίλαθλο του Αποέλ θέτουμε τα ακόλουθα ερωτήματα.

1) Πόσα πληρώνεται για τέσσερεις τερματοφύλακες με τους δύο να είναι «πρωτοκλασάτοι»;
2) Πόσα το κιλό στοίχισε ο Ζουέλα όταν στην Ανόρθωση αγωνίζεται ο Ίλιτς με €170,000;
3) Πόσο στοίχισε η αγορά του Μάριο Σέρτζιο;
4) Ο παίκτης με την 5ετή παρουσία στην Club Brugge στοιχίζει περισσότερα από τον Σιέλη;
5) Στο κέντρο ο Έλληνας διεθνής Τζιόλης δέχεται τόσα όσα ο Οχαγιόν ή ο Σκοπελίτης;
6) Το να φέρνεις τον αλμυρό Σελίμ Μπενασούρ και να μην αποδίδει τα αναμενόμενα και να αναγκάζεσαι να αγοράσεις εν ενεργεία διεθνή Δανό από ομάδα που αυτή την περίοδο ήταν στο Champions League στοιχίζει το ίδιο από το να δίνεις €210,000 στον Σπαντάτσιο που σκόραρε 12 γκολ αν και κεντρικός μέσος;
7) Ο Ατόρνο αμείβεται με λιγότερο από τις 150,000 που παίρνει ο Ιντζχάκι στην Ανόρθωση; Φανταστείτε την βαθμολογική σας θέση χωρίς αυτόν τον παίκτη που έμεινε από σπόντα στο Αποελ.
8) Πόσα θα πληρώνατε για διεθνή Τσέχο επιθετικό; Εμείς €190000. Για σας σίγουρα το ποσό θα άγγιζε το μισό. Αφού είστε Αποελ. Έτσι μας είπατε το καλοκαίρι. Ότι οι μάνατζερ ζητούν διπλάσια από το Αποελ όταν προτείνουν ποδοσφαιριστές.

Για όλα αυτά τα ερωτήματα αν δεν γνωρίζετε την απάντηση, παραθέστε τα του Ιβάν που τα ξέρει όλα. Να σας δικαιολογήσει πως ένα budget των €11,000,000 παρουσιάζει τέτοια εικόνα. Επίσης οι αθλητικογράφοι πότε θα βρουν τα κότσια να ρωτήσουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αν υιοθετεί ακόμη αυτό που είχε πει πριν καιρό ότι το φετινό ρόστερ του Αποέλ, είναι το ίδιο (σε ποιότητα) μπορεί και καλύτερο από το περσινό;

Αναμένουμε τις απαντήσεις σας στις ραδιοφωνικές εκπομπές, εκεί που σας περνάει καλύτερα διότι στο γήπεδο μιλούν άλλοι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ