Η γυναίκα του Σκαπούλλη είναι αδερφή του Προέδρου του Σωματείου ΑΠΟΕΛ!

Κάτι που αναφέραμε και παλιά από το Anorthosis24 όσο αφορά τον διαιτητή Χαράλαμπο Σκαπούλλη που θα διαιτητεύσει τον αγώνα μας την Κυριακή με τον Ολυμπιακό, είναι ότι η γυναίκα του είναι αδερφή του Προέδρου του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, Κυριάκου Ποταμίτη. Αυτό τον κύριο λοιπόν, όρισε ο Ρέικβαρτ να διαιτητεύσει τον αγώνα μας στο Αντώνης Παπαδόπουλος με τον Ολυμπιακό.

Τόσοι διαιτητές κύριε Ρέικβαρτ, γιατί τον Σκαπούλλη; Ποια τα κίνητρά σας; Είσαστε σοβαροί εκεί στην Επιτροπή Διαιτησίας; Από που πήρατε τις οδηγίες για αυτό τον ορισμό κύριε Αρχιδιαιτητά;

Επίσης, η γυναίκα του Σκαπούλλη είναι υπάλληλος σε εταιρία υψηλού ιστάμενου κυρίου του Σωματείου της ΑΕΚ. Αλλά αυτό μας βάλατε διαιτητή την Κυριακή. Γνωστό Αποελίστα, συγγενή του Προέδρου του Σωματείου του ΑΠΟΕΛ, ενώ μόλις την Τρίτη ο κύριος Σκαπούλλης δείπνησε μαζί με τον… Αντιπρόεδρο της Εταιρίας ΑΠΟΕΛ Άντη Πολυδώρου.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε στους οπαδούς της ομάδας μας, είναι να ετοιμαστούν να δουν πολύ παράξενα πράγματα την Κυριακή στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ