Ε και τι έγινε;

Καλημέρα σε όλους τους Ανορθωσιάτες και Ανορθωσιάτισσες!

Μα κάποτε που με πληγώνεις, πιο δυνατά σου τραγουδώ… Να’ξερες πόσο με πορώνεις, να’ξερες πόσο σ’αγαπώ! Τούτο ταιρκάζει απόλυτα στην ομαδάρα μας! Μια ζωή μαζί. Σε λύπες και χαρές!

Μπορεί πολλοί που εσάς να είσαστε στεναχωρημένοι ακόμα. Τζαι με το δίκαιο σας. Να σας πω κάτι όμως; Εν αξίζει τον κόπο. Ξυπνάτε! Μεν μου μαραζώνετε μόνο! Έχουμε τη καλύτερη ομάδα, την πιο ποιοτική με τεράστια διαφορά που τους δευτεροτρίτους και κάτω! Εχάσαμε απλά ένα θεσμό. Στ’ανάθεμαν ολάν το κύπελο! Να πνάσουμε! Να σηκώσουμε την κκελλέ μας πάνω τζαι να συνεχίσουμε δυνατά για τον τίτλο! Η ομάδα εν να φέρει το νου της τζαι εν να με θυμηθείτε!

Μπορεί να με πείτε ότι είμαι αχάπαρος, ότι εν είμαι Ανορθωσιάτης, ότι είμαι βλάκας και ξέρω γω αλλά μεν με πείτε χόχο. Εμένα προσωπικά δεν με επείραξε καθόλου που αποκλειστήκαμε που το κύπελλο! Να σας πω την αλήθεια, έφυε ένα βάρος που πάνω μου τζαι πιστεύκω ότι το ίδιο ένιωσαν τζαι οι παίκτες! Τζαι τωρά πιστεύκω ότι εν να δείτε μια Ανόρθωση που εν εξαναείδετε ποτέ σας! Θα φκάλει αζίνες μες το γήπεδο η Ανόρθωση που εφτομάς και δαμέ εν να είμαι! Εν τζαι να χαθούμε! Θα τα ξαναπούμε!

Το παιχνίδι εχτές εχάσαμε το καθαρά που δικά μας λάθη! Εν είχαμε αποτελεσματικότητα όταν έπρεπε, λάθος κινήσεις από Λέβι κατά την άποψη μου και σοβαρά αμυντικά λάθη. Τέλοσπαντων όμως εν θέλω να επεκταθώ άλλο για το χθεσινό παιχνίδι. Κακή εμφάνιση -> ήττα -> αποκλεισμός απο κύπελλο -> ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας πω ότι η Ανόρθωση είναι μια ιδέα! Είναι η μεγάλη μας αγάπη! Γι’αυτό και κάποτε που μας πληγώνει πιο πολύ την αγαπάμε! 14-02-2013 σήμερα, να ζήσουν όλοι οι ερωτευμένοι και ας σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά να πάρουμε τον τίτλο γιατί κάποιοι καράολοι που εφκήκαν που τα ερμάρκα, το Μαη ίσως να πιαν τα 3! Τζαι οι πράσινοι καράολοι, τζαι οι πορτοκαλιοί!

Σας χαιρετώ,

Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ