Επιτέλους Ανόρθωση

Επιτέλους έφτασε η ώρα αδέρφια μου. Μετά από αρκετό καιρό ήρτε πάλε η ώρα να βρεθούμε στο πλευρό της αγαπούλας. Ο στόχος δεν είναι άλλος. Νίκη και καλή εμφάνιση. Συγχαρητήρια στο Νίκο Αναστασιάδη… αλλά εγώ εψήφισα ΑΝΟΡΘΩΣΗ!

Στα αγωνιστικά, δύσκολη μέρα η Τετάρτη για το κόσμο. Οι μιτσιοί ιδιαίτερα φυσικές, ιστορίες, μαθηματικά κτλ, άλλοι δουλειές και ξέρω εγώ ΑΛΛΑ άλλοι που εν φακκούν πεννιά τζαι το μόνο που τους κόφτει είναι να βρεθούν στο πλευρό της Ανορθωσάκκας. Εν μας κανούν τα άλλα ούλλα, το παιχνίδι εν χωρίς τηλεοπτική κάλυψη. Εν τζαι κόφτει με εμένα για τζίνους που μηνίσκουν Κύπρο. Όσοι μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο. Η παλλουτζιά η μεγάλη εν για τους φοιτητές του εξωτερικού. Εν γίνεται σιορ να παίζει η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και να μεν την δείχνει ένα κανάλι. Τι να σας πω ρε αρφούθκια της ξενιτιάς; Έβαλα πολλή πίεση του μάστρου να το μεταδώσουμε εμείς αλλά είπε μου ότι εν πολλά δύσκολο γιατί τα δικαιώματα έshει τα η apoLTV και εν να μας κάτσουν μέσα αν δείξουμε εικόνα. Εν πειράζει. Ράδιο ως πάρατζι!

Το λοιπόν, 90 λεπτά φωνή από τον κόσμο αύριο. Να δείξουμε ότι είμαστε τζαμέ. Ότι τίποτα εν μας πτοεί. Τίποτα δεν μας λυγίζει. Εν τω μεταξύ ακούσετε για τον Κωλομπούρδα ένεν? (κύριε ελέησον ίντα όνομα τζαι τούτος. εν αντρέπεται σιορ?) Ναι ναι τζίνον που είπε ότι το πρωτάθλημα εν να το πιάσει το αποελ. Ναι ναι τζίνος που ήταν προπονητής της Αγίας Νάπας τζαι τωρά ανέλαβε τον Εθνικό (παίζει με το αποελ αύριο). Λοαρκάζει να αναλάβει την ΑΕΚ το Σάββατο ο σκατάς; Άλλους έξι βαθμούς στο τσεπάκι τα λαστιχαράκια. Εν να μας τα κάμουν ούλλα φέτος. Εν έχει πρόβλημα όμως. ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ!

– ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ –

Σας χαιρετώ,
Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ