«Επιβαλλόταν η νίκη»

Ο κάθε βαθμός αποκτάει μεγάλη αξία όσο πλησιάζει η λήξη του πρωταθλήματος, ανέφερε μιλώντας στο SuperSprort FM ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, αναφορικά με το χθεσινό αγώνα απέναντι στην Αγία Νάπα. Τόνισε πως επιβαλλόταν να νικήσουμε αυτό το παιγνίδι, και πως κάπου οι ποδοσφαιριστές φορτώθηκαν πίεση αφού ήθελαν πολύ τη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πετύχαμε μια ακόμα νίκη στην προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου. Επιβαλλόταν να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πλησιάζουμε στη λήξη του πρωταθλήματος και ο κάθε βαθμός αποκτά μεγάλη αξία. Θέλαμε οπωσδήποτε να το πετύχουμε και τα καταφέραμε. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου  δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα της ομάδας. Χωρίς να πανικοβληθούμε μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να σκοράρουμε και παρά την ισοφάριση συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο και φτάσαμε στα πέντε γκολ. Οι παίκτες ήθελαν πολύ τη νίκη και ίσως να φορτώθηκαν με πίεση και άγχος. Κάπου ίσως να έλειπε το καθαρό μυαλό. Σημασία έχει ότι η ομάδα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα έχει τρομερό πλουραλισμό στο σκοράρισμα και είναι ένα στοιχείο που μπορεί να είναι κλειδί για τη συνέχεια. Είναι σημαντικό το ότι οι παίκτες δεν παραίτησαν το παιχνίδι».

Όσον αφορά την απουσία του κόσμου από το παιγνίδι, ανέφερε:

«Περιμέναμε περισσότερο κόσμο κυρίως γιατί δεν ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι. Θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Είμαστε σίγουροι ότι το Σάββατο, οι φίλοι μας θα κατακλύσουν το Δασάκι για να στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει».

Για τον επερχόμενο αγώνα με τον Εθνικό:

«Είναι μια ομάδα που είναι σωστά στημένη στο γήπεδο. Έχουν στενέψει τα περιθώρια για αυτούς και για αυτό εμείς περιμένουμε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας. Πρέπει να έχουμε μεγάλη σοβαρότητα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο τρίποντο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ