Επίσημη Ανόρθωση: «Τα ψέματα της Ομόνοιας για τα εισιτήρια»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η επίσημη Ανόρθωση όσον αφορά το θέμα των εισιτηρίων για τα μεταξύ μας παιγνίδια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στην ανακοίνωση τονίζεται πως συμφωνήθηκε όπως η Ομόνοια μας παραχωρήσει 1400 εισιτήρια για το παιγνίδι του ΓΣΠ, και ενώ στείλαμε άτομο την Παρασκευή στα γραφεία της Ομόνοιας όπως συμφωνήθηκε, αρνήθηκαν να μας τα δώσουν. Έτσι, δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων, αλλά θα διατεθούν από το γήπεδο την ημέρα του παιγνιδιού.

Επίσης, αναφέρεται πως η Ομόνοια ψευδώς ανέφερε στην ανακοίνωσή της πως θα τους δώσουμε όλη την Βόρεια του Αντώνης Παπαδόπουλος στον επαναληπτικό, κάτι το οποίο σας ανέφερε και το Anorthosis24 από την πρώτη ημέρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας επιθυμεί να απολογηθεί προς τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης που δεν κατέστει δυνατό να παραλάβουμε εισιτήρια και να προπωλήσουμε για το παιγνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Στα πλαίσια της διαφάνειας που έχουμε υποσχεθεί επιγραμματικά σας αναφέρουμε γιατί αυτό δεν κατέστει κατορθωτό:

1.    Υπήρξε συμφωνία στην αστυνομική σύσκεψη της Πέμπτης όπως μας παραδοθούν συνολικά 1,400.

2.    Την Παρασκευή η Ομόνοια αθέτησε τα συμφωνηθέντα και αρνήθηκε να μας παραδώσει τα εισιτήρια παρότι προσωπικό του Σωματείου μας ήταν στα γραφεία της Ομόνοιας στις 9:00πμ όπως είχε συμφωνηθεί.

3.    Τα 1,400 εισιτήρια ήταν ουσιαστικά πρόταση της Ομόνοιας την οποία και τελικώς αποδεχτήκαμε κάνοντας συμβιβασμό παρότι αρχικά είχαμε ζητήσει το 16% της χωρητικότητας του ΓΣΠ και εν συνεχεία 2,500 εισιτήρια.

4.    Ψευδώς η Ομόνοια αναφέρει σε δική της ανακοίνωση ότι εμείς δεσμευτήκαμε να παραχωρήσουμε όλη την Βόρεια κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

5.    Νιώθουμε ενοχλημένοι από την στάση της επίσημης Ομόνοιας καθώς καθ’όλην την διάρκεια της Παρασκευής δεν κατέστει δυνατό να επικοινωνήσουμε μαζί τους και ούτε καν απάντησαν στις επιστολές μας.

6.    Η απάντηση τους αργά το απόγευμα της Παρασκευής ήταν άνευ ουσίας καθώς θέλουν το θέμα να το χειριστεί η ΚΟΠ πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαμε να παραλάβουμε εισιτήρια για να μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε την προπώληση όπως πάντα ανά το παγκύπριο δίνοντας και τον απαραίτητο χρόνο στους κατόχους καρτών διαρκείας.

Μ’αυτά και μ’αυτά εκφράζουμε την δυσαρέσκεια και την απογοήτευση μας για την αντιμετώπιση που τύχαμε από τη επίσημη Ομόνοια και αποφασίσαμε όπως δεν παραλάβουμε εισιτήρια για προπώληση καθώς πλέον τίθεται θέμα ηθικής και αξιοπρέπειας για το Σωματείο μας.

Για τους φίλους που θα ήθελαν να παρευρεθούν στο παιγνίδι να πούμε ότι θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία στο ΓΣΠ την ημέρα του αγώνα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ