Διαβάστε μία απίστευτη ιστορία για ένα χιμπατζή – ρεπόρτερ…

Επιστροφή μετά από αρκετές ημέρες από τον Keyser Soze, ο οποίος είπε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα. Σήμερα θα σας μιλήσω σε ένα διαφορετικό τόνο από ότι σας συνήθισα μέχρι σήμερα. Θα σας πω λοιπόν μία ιστορία για ένα χιμπατζή. Ένα ωραίο μικρό παραμυθάκι σε ανάλαφρο ύφος, που έτυχε να μου διηγηθεί ένας φίλος. Πάμε λοιπόν:

Κάποτε σε μία μπανανοχώρα (banana republic), γινόταν ένας μεγάλος πόλεμος από αντίπαλες φατρίες χιμπατζήδων. Μιλάμε για δύο πολύ γνωστές οικογένειες χιμπατζήδων στην κοινωνία αυτής της μπανανοχώρας.

Από την μία πλευρά ήταν οι «πιλότοι» χιμπατζήδες, και από την άλλη ήταν οι «Alfa class» χιμπατζήδες. Ο πόλεμος μαινόταν ανεξέλεγκτος. Σκοτωμός πάνω στον σκοτωμό, απόπειρα πάνω στην απόπειρα, τα μέλη αυτών συμμοριών από χιμπατζήδες λιγόστευαν αριθμητικά. Σε άλλους έμενε μόνιμη σωματική βλάβη και πάει λέγοντας.

Τότε όμως, υπήρχε ένας «μεγάλος και τρανός» χιμπατζορεπόρτερ. Ο χιμπατζορεπόρτερ αυτός που δούλευε σε γνωστό κανάλι αυτής της μπανανοχώρας, και κάλυπτε ρεπορτάζ που αφορούσαν εγκλήματα των χιμπατζήδων, είχε κάνει το λάθος να μιλάει άσχημα για την φατρία των «πιλότων» χιμπατζήδων.

Θέλοντας να δώσουν ένα μάθημα στον χιμπατζορεπόρτερ, η φατρία των «πιλότων» χιμπατζήδων πήρε τον χιμπατζορεπόρτερ, τον έστησαν στα τέσσερα, και ήταν έτοιμοι να του δώσουν ένα μάθημα όπως αυτά που δίνονται σε χιμπατζοκρατούμενους στις χιμπατζοφυλακές.

Τελευταία στιγμή όμως, δεν προχώρησαν σε αυτή την… παρά φύση πράξη τους και άφησαν τον χιμπατζορεπόρτερ να φύγει. Από εκείνη την ημέρα, ο χιμπατζορεπόρτερ εγκατέλειψε το κανάλι στο οποίο δούλευε και γενικά την χιμπατζοδημοσιογραφία, μέχρι που λίγα χρόνια αργότερα τον είδαμε ξανά στις τηλεοράσεις μας.

Αυτή την φορά όχι σαν χιμπατζορεπόρτερ, αλλά τελάλη μίας ομάδας χιμπατζήδων που έκαναν ούγκα ούγκα κλοτσώντας μία μπάλα. Η ομάδα αυτών των ούγκα ούγκα κλωτσούσε την μπάλα στην μεγαλύτερη περιοχή σε  αυτή την μπανανοχώρα, έτσι σε χρόνο ρεκόρ απέκτησε φήμη και δόξα.

Έτσι, ο χιμπατζοτελάλης πλέον, νομίζοντας πως μπορεί να κάνει ότι θέλει, όποτε άνοιγε το στόμα του ξεφώνιζε τα ίδια ούγκα ούγκα ξανά και ξανά, φέρνοντας σε σημείο ακόμη και τους χιμπατζοφιλάθλους της ομάδας των ούγκα ούγκα που εκπροσωπούσε, να μην αντέχουν να τον ακούνε! Επίσης, ο χιμπατζοτελάλης αυτός κατάφερε να κάνει φιλίες με παπαγάλους, μιας και συνευρίσκονταν πολλές φορές στις κορυφές των δένδρων, καταφέρνοντας να τους πείσει να μεταφέρουν σε όλα τα ζώα της μπανανοχώρας τα ούγκα ούγκα που ξεστόμιζε.

Ο χιμπατζοτελάλης αυτός, όποτε έχανε η ούγκα ούγκα ομάδα του, χανόταν σε τρύπες μυστικές, προς απογοήτευση των οπαδών της αντίπαλης ομάδας των ούγκα ούγκα, που τον γύρευαν αγωνιωδώς αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Προς ευχαρίστηση αυτών των οπαδών όμως, ο χιμπατζοτελάλης και πρώην χιμπατζορεπόρτερ, εξακολουθεί να είναι στην θέση του και να διασκεδάζει τα άλλα ζωάκια της μπανανοχώρας.

Φαίνεται όμως ότι, παρά- την παρά λίγο – παρά φύση – συνουσία με τους «πιλότους» χιμπατζήδες, δεν έβαλε μυαλό… Το πιο πιθανό είναι ότι συμπεριφέρεται έτσι, ελπίζοντας πως την επόμενη φορά, δεν θα μείνουν στο… παραλίγο. Τέλος ιστορίας!

Οποιαδήποτε ομοιότητα των προσώπων της ιστορίας με υπαρκτά πρόσωπα είναι εντελώς συμπτωματική. Εμείς απλά σας είπαμε μία ιστορία να περάσει η ώρα. Ευχαριστούμε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ