Για κλίμα τρομοκρατίας στο Παπαδόπουλος κάνει λόγο η Ομόνοια

Μετά την σημερινή ανακοίνωση του Σωματείου μας για τα ψέματα της Ομόνοιας για το θέμα των εισιτηρίων για τα παιγνίδια του Κυπέλλου, η διοίκηση του Λευκωσιάτικου σωματείου δίνει τη δική του απάντηση, με μία ανακοίνωση γεμάτη ψεύδη και αερολογίες.

Πως μπορεί να πάρει κάποιος σοβαρά το Λευκωσιάτικο σωματείο, όταν μιλάει για κλίμα τρομοκρατίας από πλευράς Ανόρθωσης στο παιγνίδι πρωταθλήματος του πρώτου γύρου στο Αντώνης Παπαδόπουλος; Ναι σωστά ακούσατε. Αυτοί που έθεσαν σε κίνδυνο την ζωή ποδοσφαιριστών μας με τις κροτίδες τους, κάνουν λόγο για τρομοκρατία από δικής μας πλευράς!

Προχωρούν μάλιστα και αναφέρουν ότι η προκήρυξη αναφέρει ότι το φιλοξενούμενο σωματείο δικαιούται 25% των εισιτηρίων, και για αυτό το λόγο ζήτησαν την νότια κερκίδα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Τόσα χρόνια που είχαν οι φιλοξενούμενοι την Νότια, έπαιρναν περισσότερα εισιτήρια από το 25%, ενώ το πέταλο στο ΓΣΠ που είχαμε στην διάθεσή μας, είναι μικρότερο από το 25% των διαθέσιμων θέσεων. Αλλά τότε δεν τους πείραζε αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της επίσημης Ομόνοιας:

«Είναι με μεγάλη μας έκπληξη που διαβάσαμε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε το πρωί η Ανόρθωση, αναφορικά με τα εισιτήρια του μεταξύ μας αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου, την ερχόμενη Τετάρτη στο Γ.Σ.Π. Λυπούμαστε να παρατηρήσουμε ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης είναι έντεχνα παραπλανητικό και έχει σκοπό να απομακρύνει τις βαρύτατες ευθύνες τους, για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν παραλάβει εισιτήρια για προπώληση, για τις ανάγκες των δικών τους οπαδών.

Καταρχήν, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην προκήρυξη της ΚΟΠ, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το κύπελλο, υπάρχει πρόνοια για παραχώρηση από πλευράς γηπεδούχου ομάδας, του 25% των εισιτηρίων της χωρητικότητας του σταδίου της, για τις ανάγκες των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η Ανόρθωση, αν και γνώριζε πολύ καλά το περιεχόμενο της προκήρυξης, φρόντισε όπως από τη φετινή σεζόν παραχωρείται η Βόρεια κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, μία κερκίδα που δεν μπορεί να καλύψει το 25% της χωρητικότητας του σταδίου, αλλά μόνο το 14%.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά το κλίμα τρομοκρατίας που έζησε ο κόσμος μας στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, στον α’ γύρο του πρωταθλήματος, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν υπήρχε περίπτωση να τον εμπλέξει ξανά σε τέτοιες περιπέτειες. Γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησε επίσημα από την Ανόρθωση, την παραχώρηση της Νότιας κερκίδας του «Αντώνης Παπαδόπουλος», η οποία μπορεί να καλύψει το 25% της χωρητικότητας του σταδίου.

Η Ανόρθωση έντεχνα στη σημερινή της ανακοίνωση απέφυγε να αναφέρει το συγκεκριμένο μας αίτημα και την αρνητική απάντηση που μας έδωσε. Μετά την αρνητική απάντηση που λάβαμε, ενημερώσαμε την Ανόρθωση ότι πρόθεσή μας ήταν να παραχωρήσουμε τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων, που αυτοί θα παραχωρούσαν για τις ανάγκες του δικού μας κόσμο. Μάλιστα, τους είχαμε ζητήσει να μας επιβεβαιώσουν τον αριθμό εισιτηρίων που θα έδιναν για τις ανάγκες του δικού μας κόσμου, στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου, ωστόσο καμία απάντηση επί τούτου δεν είχαμε πάρει, παρά το γεγονός ότι την περασμένη Παρασκευή ο διευθυντής του Σωματείο μας μίλησε έξι φορές τηλεφωνικώς, με τον ομόλογό του της Ανόρθωσης. Επομένως, γίνεται αντιληπτό ποιος ψεύδεται.

Ζητήσαμε από την ΚΟΠ, μέσω επιστολής μας που κοινοποιήσαμε σε όλους τους εμπλεκόμενους, να παρέμβει και να επιλύσει το ζήτημα που προέκυψε, για να αποφύγουμε τις αχρείαστες αντιπαραθέσεις των δύο σωματείων».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ