Γαλανόλευκο ποτ πουρί!

Καλησπέρα σε όλους τους τρελαμένους Ανορθωσιάτες. Η ψυχολογία και η διάθεσή πέρασε από τρείς φάσεις στον αποψινό αγώνα, τόσο η δικιά μας όσο και των αλλόθρησκων που καραδοκούσαν να χαρούν με τυχόν απώλεια βαθμών της ομάδας μας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας αγωνίστηκε καλά παρά τις σημαντικές απουσίες βασικών παικτών που είχε. Προηγήθηκε με 2-0 με γκολ του Ιτζάκι και του Οκκά και τέλειωσε το Α’ ημίχρονο με το σκορ να είναι υπέρ της 2-1. Στο ξεκίνημα του Β’ ημιχρόνου και με δικά μας λάθη, βρεθήκαμε στο 54’ πίσω στο σκορ με 2-3. Βέβαια, ο υπέροχος κόσμος που βρέθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ξεσηκώθηκε και με φανταστική ατμόσφαιρα καμίνι, έσπρωξε την ομάδα στη νίκη και το πολυπόθητο τρίποντο που μας κράτησε στην κορυφή και στους +6. Εκτός από τη νίκη, σημαντικό  είναι και το χατ τρικ του παιχταρά Ιτζάκι, καθώς και η καλή εμφάνιση των νεοαποκτηθέντων Ντουάρτε και Αβραάμ.

Η σημερινή αφιέρωση θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Μέσα από διάφορα άσματα, θα σας αναλύσω την ψυχολογία των αποελιστών κατά τη διάρκεια του αγώνα μας. Και ξεκινάμε…

Η Ανόρθωση προηγείται 2-0 του Ολυμπιακού στο 28’:

Ο Ολυμπιακός μειώνει στο σκορ, 2-1 στο  33’:

O Ολυμπιακός ισοφαρίζει στο 51’, 2-2:

Ο Ολυμπιακός προηγείται 3-2 στο 54’:

Η Ανόρθωση ισοφαρίζει στο 59’, 3-3:

Η ομαδάρα στο 64’ κάνει την ανατροπή και το 4-3:

Άντε γεια! Καιρός να καταλάβετε ότι τίποτα δεν μας σταματά. Με το έτσι και το θέλω το πρωτάθλημα θα βαφτεί ΜΠΛΕ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ