Ανόρθωση 5 – 1 Αγία Νάπα: Επιβλητική νίκη

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας η οποία κέρδισε με το επιβλητικό 5-1 την ομάδα της Αγίας Νάπας. Ένα ξέσπασμα για τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι ήθελαν αυτή τη νίκη μετά τις δυο αποτυχίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αρκετά καλή εμφάνιση απο τους παίκτες της ομάδας μας οι οποίοι έδειξαν να βρίσκουν τον παλιό καλό τους εαυτό.

Πρώτο ημίχρονο

Αρκετά καλή η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε αρκετά την ομάδα της Αγίας Νάπας και έχασε τεράστιες ευκαιρίες για να σκοράρει. Η ομάδα μας ήταν συνεχώς στα καρέ της Αγίας Νάπας και σπατάλησε 3-4 κλασσικότατες ευκαιρίες. Μια αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ανδρέα Αβραάμ να περνά στη θέση του Βαλεντίνου Σιέλη ο οποίος τραυματίστηκε.  Αξιοσημείωτο το ντεπούτο του Τζόρτζ Γκάλαμαζ ο οποίος δείχνει αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και φαίνεται ότι έχει αντικαταστήσει επάξια το κενό του Ίλιτς.

Δεύτερο ημίχρονο

Πιο ουσιαστική μπήκε η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Πιο ορεξάτοι και με περισσότερο πάθος οι ποδοσφαιριστές μας κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τζουλιάνο Σπαντάτσιο μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 46ο λεπτό. Αυτό δεν κράτησε για πολύ όμως αφού 4 λεπτά αργότερα ο Βάργκας έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μετά απ’αυτό οι ποδοσφαιριστές μας ξύπνησαν για τα καλά. Έκλεισαν την Αγία Νάπα στα καρέ της και 3 λεπτά αργότερα ευτύχησε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον Μπάρακ Ιντζάκι. Κάπου εκεί όλα τελείωσαν με την ομάδα μας να αυξάνει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σπαντάτσιο. Το 4-1 σημείωσε ο Οχαγιόν δυο μόλις λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ενώ το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Τόνι Κάλβο στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Συνθέσεις ομάδων

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Μάστρου, Κόλιν, Γκάλαμαζ, Σιέλης, Ντουάρτε, Αλέξα, Σκοπελίτης, Σπαντάτσιο, Λαμπόρδε, Ιντζχάκι, Ρέζεκ.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χρυσοστόμου, Πιερέττης, Μπαρμπούδης, Τζίνιο, Μέρτακκας, Λάζιτς, Βάργκας, Σοάρες, Κολοκούδιας, Κατσής, Νίκιτς.

Τι κρατάμε
Την επιστροφή στις νίκες και τα πέντε τέρματα που σημειώσαμε
Το πρώτο τέρμα του Οχαγιόν
Το πολύ καλό ντεπούτο το Τζωρτζ Γκάλαμαζ

Τι θέλουμε να ξεχάσουμε
Τη δυστοκία του πρώτου ημιχρόνου η οποία μας ξύπνησε πρόσφατες κακές μνήμες

Ο μεγάλος άτυχος
Ο Βαλεντίνος Σιέλης ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ