Ακόμα βουίζουν τ’ αυτιά τους στη Λευκωσία

Ακόμη βουίζουν τα αυτιά τους εκεί στην Λευκωσία από το θριαμβευτικό πέρασμα της Ανόρθωσης που έδωσε δύο ηχηρά σκαμπίλια σε Αποελ και Ομόνοια…

Οι… «αντικειμενικοί» αθλητικογράφοι ακόμη δεν μπορούν να το χωνέψουν και λόγω στεναχώριας και κατάθλιψης έχουν χάσει τον… μπούσουλα τους…

Και εξηγώ:

1. Στο αντικειμενικότατο γαλαζοκίτρινο αθλητικό τμήμα της Σημερινής ο καημός είναι μεγάλος…  Τα γαλανόλευκα χαστούκια διαδέχονται το ένα το άλλο και δεν προλαβαίνουν να συνέλθουν…  Μετά τις «αντικειμενικές» ανώνυμες περιγραφές των αγώνων όπου οι φάσεις που αδικήθηκε η Ανόρθωση έμεναν ασχολίαστες καθώς τις απέφευγαν όπως ο διάβολος το λιβάνι τώρα εμφανίστηκαν και τα πλήρως ενημερωμένα ρεπορτάζ… Αφού ρε παιδιά δεν σας βγαίνει σταματήστε να ασχολείστε με την Ανόρθωση και μετατρέψτε και τυπικά το ένθετο σε γαλαζοκίτρινο θρύλο να αναπαυθεί η ψυχή σας!

Ο κ. Τσιρόπουλος λοιπόν (που όπως υπολογίζω αρκετές φορές έκανε την περιγραφή των αγώνων της   Ανόρθωσης χωρίς να βάζει την υπογραφή του…) μας «ενημερώνει» το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 για τους απόντες της Ανόρθωσης χωρίς καμία αναφορά στον Βαλεντίνο Σιέλη που σημειώστε μετράει δέκα παρουσίες σε αγώνες πρωταθλήματος μόνο.  Θα μου πείτε «Καλά και τι έγινε του ξέφυγε ένας παίκτης»… Την επόμενη Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, ο κ.Τσιρόπουλος αναλαμβάνει και πάλι να «ενημερώσει» τους φίλους της Ανόρθωσης για το ρεπορτάζ της ομάδας… Και ολωσδιόλου τυχαίως και πάλι ο Σιέλης δεν υπολογίζεται. Αναφέρεται σε έξι απουσίες (με το Βαλβέρδ επτά) ενώ υπολογίζοντας και τον Σιέλη οι απουσίες είναι οκτώ. Για τον κ. Τσιρόπουλο ο Βαλεντίνος Σιέλης, ΚΥΠΡΙΟΣ διεθνής ποδοσφαιριστής δεν είναι σημαντική απουσία… Και τονίζω το ΚΥΠΡΙΟΣ γιατί τακτικότατα ο κ. Τσιρόπουλος και η εφημερίδα του χύνουν τόνους δακρύων για τον μικρό αριθμό Κυπρίων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας! Ε άμα εσείς οι αθλητικογράφοι κ. Τσιρόπουλε αγνοείτε προκλητικά και επιδεικτικά τους Κύπριους ποδοσφαιριστές, τότε γιατί κλαψουρίζετε στις εφημερίδες σας; Αν όμως ήταν ποδοσφαιριστής του Αποελ με κεφαλαία γράμματα θα τονίζατε την απουσία του…

2. Συνεχίζουμε με την άλλη «αντικειμενικότατη» πράσινη εφημερίδα της Λευκωσίας το «Αθλητικό Βήμα» που κανονικά θα έπρεπε να ονομάζεται «Πράσινο Βήμα». Αυτοί πρόσφεραν άφθονο γέλιο μέχρι… δακρύων!! Έβαλαν στην δέκατη σελίδα έγχρωμη φωτογραφία του Βαλεντίνου Σιέλη και με ανυπόγραφο (παλιά τους τέχνη κόσκινο, κόλλησαν από την Σημερινή φαίνεται…) αρθρίδιο κατακεραύνωναν (!!) τον πρόεδρο Σάββα Κάκο γιατί αποδέσμευσε τον… Γιώργο Σιέλη «και στην θέση του ήρθε ξένος»  Και ο …κόπανος συνεχίζει απτόητος: «Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής όσες φορές χρησιμοποιήθηκε ήταν από τους ξεχωρίσαντες της ομάδας του. Γιατί δεν γέμιζε το μάτι του Ρόνι Λέβι ούτε ως ρεζέρβα μόνο ο Θεός το γνωρίζει» Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ!!!

Αγαπητέ ΠΡΑΣΙΝΕ ΚΟΠΑΝΕ:

(α) Αυτός που αποδεσμεύθηκε είναι ο Γιώργος Σιέλης που δεν αγωνίστηκε σε κανένα αγώνα
(β) Η φωτογραφία που έβαλες είναι του Βαλεντίνου Σιέλη που παραμένει στην Ανόρθωση
(γ) Στην θέση του Γιώργου Σιέλη αποκτήθηκε ο Αντρέας Αβραάμ και όχι ξένος όπως «ενημερώνεις» , μια μεταγραφή που ασφαλώς έκανε τα αυτάκια σου να βουίζουν!
(δ) Σε ότι αφορά το… μάτι του Λέβι ρωτήστε τον…Σαβέφσκι και τους οπαδούς της ομάδας σας που ήταν στο Γ.Σ.Π. το περασμένο Σάββατο. Αυτοί ξέρουν!!

Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια εκεί στο Πράσινο Βήμα έχουν κάποια ελαφρυντικά καθώς ακόμη δεν συνήλθαν από την σβουριχτή τριάρα του περασμένου Σαββάτου, τα αυτάκια τους βουίζουν και βλέπουν …αστεράκια!!
Τι άλλο να σας πούμε «πράσινα» και “γαλαζοκίτρινα” παιδιά; Δοκιμάστε τσάι κουρτουνιά! Βοηθά και στην πέψη!!!

Εγκωμίτης Ανδρέας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ