Έχουμε και εμείς φάκελο

Προς απογοήτευση μερικών, ο κίτρινος φάκελος δεν ήταν για το παιγνίδι μεταξύ Ανόρθωσις και Ολυμπιακού. Οι τόνοι λασπολογίας που έριξαν, ξέροντας από πριν ότι έχουν άδικο, ήταν για να αμαυρώσουν την τεράστια νίκη της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό και μόνο αυτό. Αφού τέτοιες νίκες αυτοί δεν μπορούν να κάνουν, είπαν να τους «κλέψουμε» την χαρά.

Τίποτα δεν κατάφεραν όμως. Εκτός από το να γίνουν ακόμα μία φορά περίγελος ανά το Παγκύπριο, και να μάθουμε και κάποια από τα φερέφωνα τους, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μας συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο. Η νέα τους πρακτική απέτυχε παταγωδώς όπως και οι προηγούμενες, και περιμένουμε τα επόμενα μαγειρέματά τους.

Έχουμε όμως ένα φάκελο, για να λέμε την αλήθεια. Ούτε κίτρινο, ούτε κόκκινο όμως. ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ. Όταν τον ανοίξετε, ούτε υπόνοιες για στημένα, ούτε στοιχήματα θα βρείτε. Αντιθέτως, θα κατανοήσετε τι είναι αυτό που μας διαχωρίζει από όλους εσάς. Θα καταλάβετε το μεγαλείο του να είσαι Ανορθωσιάτης, το μεγαλείο του να υποστηρίζεις αυτή την ομάδα που σκορπά στους πέντε ανέμους ότι βρεθεί στην διάβα της.

Έχουμε ποδοσφαιριστές που γουστάρουν να αγωνίζονται με τον Φοίνικα στο στήθος. Που όταν τελειώσει το παιγνίδι, τραγουδούν το Σηκωτό μαζί μας. Ποδοσφαιριστές που για να τους κερδίσεις, πρέπει να τους πάρεις την ψυχή τους, που όπως φαίνεται δεν τα καταφέρατε. Γιατί η ψυχή τους είναι τεράστια.

Έχουμε οπαδούς που αγαπούν παθολογικά και τρελά την ομάδα. Οπαδούς που βλέπουν την ομάδα τους να χάνει 3-2 ενώ είχε προηγηθεί 2-0, και να τραγουδούν ακόμη περισσότερο και πιο δυνατά. Οπαδούς που δεν ξεχνούν την αγαπημένη Αμμόχωστο. Οπαδούς που δεν είναι από την Αμμόχωστο, αλλά την αγαπούν περισσότερο από τις δικές τους πόλεις.

Αυτός είναι ο δικός μας φάκελος, που όταν τον ανοίξετε, θα μαγευτείτε από το μεγαλείο του να είσαι Ανορθωσιάτης. Δυστυχώς για εσάς, δεν μπορείτε να έχετε αυτή την τεράστια τιμή που έχουμε εμείς. Οι δικές σας τιμές, είναι καθαρά αριθμητικές…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ