Έχει δουλειά η επίθεση

Χωρίς τους δύο μας πρώτους σκόρερ θα αγωνιστούμε την Κυριακή με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Σπαντάτσιο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιγνίδι με την Ομόνοια, ενώ ο Ρέζεκ δέχθηκε γελοία κόκκινη στο ίδιο παιγνίδι. Συνολικά, οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές πέτυχαν τα 24 από τα 43 τέρματα της ομάδας μας (από 12), δηλαδή περισσότερα από τα μισά. Επίσης, θα απουσιάζει ο Λαβόρδε ο οποίος έχει πετύχει τέσσερα τέρματα, αλλά είναι ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας καθώς με μία ενέργειά του μπορεί να αλλάξει την ροή του παιγνιδιού.

Με τον Ζούλα να έχει αποχαιρετήσει το Αντώνης Παπαδόπουλος, οι μόνες επιθετικές λύσεις που μας απομένουν για το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό είναι οι Ιτζάγκι, Κάλβο, Οκκάς και Ρονκάτο. Για ποιότητα δεν τίθεται κανένα θέμα, αλλά το ανησυχητικό είναι ότι δεν θα έχουμε αρκετές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο όπως έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Είναι και ο Αβραάμ φυσικά, αλλά σε περίπτωση που ο Λέβι τον ρίξει στο παιγνίδι, τότε αναμένεται να πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας λόγω και των απουσιών που αντιμετωπίζουμε στην άμυνα.

Με την Ομόνοια εκμεταλλευτήκαμε τις περισσότερες ευκαιρίες που βρήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πετύχαμε τρία τέρματα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιγνίδια όπου χάναμε ευκαιρίες με το τσουβάλι. Οι επιθετικοί που θα κληθούν να αγωνιστούν με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να δείξουν και πάλι την ίδια εκτελεστική δεινότητα που είχαμε στο παιγνίδι του ΓΣΠ και να μετουσιώσουν σε τέρματα τις ευκαιρίες που θα βρουν. Στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα, χαμένοι βαθμοί σε έτσι παιγνίδια δεν είναι καν στη σκέψη μας, και είμαστε σίγουροι ότι αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν θα κάνουν και πάλι τη δουλειά τους.

Ενθαρρυντικό είναι ότι Ιτζάγκι και Οκκάς βρίσκονται σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας, ενώ και ο Κάλβο στα τελευταία παιγνίδια έχει «ταΐσει» με αρκετές ασίστ τους συμποδοσφαιριστές του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ