Έτσι χάσαμε το παιγνίδι στο ΓΣΠ

Παράξενο ήταν το σημερινό ματς από όλες τις απόψεις. Ενώ η Ανόρθωση μπήκε στο γήπεδο και ήταν αυτή που δημιούργησε πρώτη τις ευκαιρίες για γκολ ,εντούτοις η έλλειψη καθαρού μυαλού είχε ως αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν. Η πορεία του παιχνιδιού σε καμία στιγμή δεν προδιέγραφε την εξέλιξη που είχε.

Το παιχνίδι σήμερα το χάσαμε, δεν το κέρδισε η Ομόνοια. Χάσαμε ένα ματς στο οποίο ξεκινήσαμε καλύτερα αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό να τελειώσουμε τις κλασσικές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας. Παρόλο που ξεκινήσαμε καλύτερα ήταν φαεινό πως η αρχική εκτίμηση του Λέβι ήταν λανθασμένη καθώς δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς όπως θα έπρεπε να κάνουμε.

Στην φάση του πρώτου τέρματος φάνηκε η περίοδος κάμψης που διανύει ο Άντιτς  και ο Ίλιτ,ς ωστόσο αμφότεροι παρέμειναν στην ενδεκάδα. Όλοι περίμεναν από τον προπονητή να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις που όμως δεν ήρθαν ποτέ. Η ανυπαρξία μας στον ανασταλτικό τομέα, τα εύκολα πουλήματα της μπάλας και οι πολλές λανθασμένες επιλογές στον επιθετικό τομέα είχαν ως αποτέλεσμα το σκορ να πάρει διαστάσεις μη ανατρέψιμες.

Μέσα στο γήπεδο η ομάδα δεν βοηθούσε τον εαυτό της και έξω από το γήπεδο ο Λέβι δεν βοηθούσε επίσης την ομάδα. Επέλεξε μια τακτική η οποία θα άρμοζε καλύτερα αν το ματς ήταν τελικός. Σε μια σειρά διπλών αναμετρήσεων όταν βρίσκεσαι πίσω με 1-0 δεν χρειάζεται να ρισκάρεις όσο ρίσκαρε στο 1-0, απλά συνεχίζεις να παίζεις ορθολογιστικά πράγμα το οποίο δυστυχώς δεν συνέβηκε. Η ομάδα ανέβηκε πολύ ψηλά και έδωσε τους χώρους που έψαχνε η Ομόνοια με αποτέλεσμα να γίνει η ζημιά και πλέον η κατάσταση ήταν μη αντιστρέψιμη.

Είναι πασιφανές πλέον ότι βρισκόμαστε σε περίοδο κάμψης. Εδώ και τρία παιγνίδια αμυντικά παραπαίουμε ενώ και επιθετικά λείπει το καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να χάνουμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Με την διακοπή σύμμαχο, ο Λέβι καλείται να κατεβάσει την ομάδα από τον αυτόματο πιλότο και να δουλέψει αδυναμίες που υπάρχουν. Αυτή η ομάδα είναι δημιούργημα του και δεν χωρούν οι αμφιβολίες ότι είναι ο αρμόδιος να την οδηγήσει ξανά σε μονοπάτια επιτυχιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ