Έτσι την είδα

Καλημέρα Ανορθωσιάτες τζαι Ανορθωσιάτισσες μου!

Σάββατο σήμερα και ο Φοίνικας ετοιμάζεται για ακόμα μια εξόρμηση αύριο, τούτη τη φορά σε ένα αγώνα φορτισμένο συναισθηματικά αφού αντίπαλος μας είναι η συμπολίτιδα Σαλαμίνα.

Τη φτομάδα που μας πέρασε είδαμε για ΑΚΟΜΑ μια φορά το κατεστημένο της Λευκωσίας να προσπαθεί να μας κτυπήσει κάτω που τη ζώνη. Όμως οι κινήσεις πανικού των χωραϊτών το μόνο αποτέλεσμα που είχαν ήταν να συσπειρώσουν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόσμο της Ανόρθωσης. Βλέπετε, η Ανόρθωση ως το ένα εκ των δύο ζωντανών Κυττάρων της Αμμοχώστου είναι ΑΙΜΑ από το ΑΙΜΑ μας, ΣΑΡΚΑ από τη ΣΑΡΚΑ μας και αναπνεέι μαζί μας. Όποιοσδήποτε προσπαθεί να την κτυπήσει αυτόματα κτυπά και τον κάθε ένα από εμάς.

Και επειδή στο τέλος της ημέρας οι κινήσεις του κατεστημένου (βλέπε πριμοδοτήσεις αντιπάλων, εντεταλμένες διαιτησίες, αλληλουποστήριξη των τάχα “αιωνίων”, εισητήρια, κίτρινοι φάκελοι κλπ) είναι απλά ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΕΣ τζαι απλά παρουσιάζουν το πόσο πανικοβλημένοι είναι οι λευκωσιάτες, το μόνο που μπορούμε να κάμουμε είναι να ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ (τζαι να τους πούμε να μας τα κνίσουν νάκκον γιατί τζειπάνω που είμαστε μόνο τα ******* μας μπορούν να πιασουν). Περαιτέρω επειδή η ομάδα μας φέτος ΕΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ εγώ προτείνω στα παιθκιά του Anorthosis24.net να ασχολούμαστε με ομάδες που μπορούν να μας κοντράρουν όπως π.χ. Barcelona, Manchester Utd, Bayern, Juventus, PSG κλπ…

Τι; Είμαι αλάζονας;

Όχι, ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ ΤΖΑΙ ΚΑΜΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΡΕ ΤΖΑΙ ΔΕΝ ΈΣΙΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ!

 

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ