Έτσι ανεβαίνουν κατηγορία

Πάρτυ εντός και εκτός παρκέ απόψε στο Κοινοτικό Λάρνακας με την ομάδα μας να επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον τίτλο του αφεντικού όσον αφορά την υπόθεση άνοδο. Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες κυρίως επιθετικά, η ομάδα μας επιβλήθηκε 4-3 της Α.Π.Ε.Αρακαππά τριτώνοντας το καλό απέναντι στους τέταρτους και καταϊδρωμένους.

Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα μας η οποία ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα με 2-0 με δράστες τους Σταύρου και Κουννά. Οι δύο ποδοσφαιριστές έφτασαν στα 14 και 13 γκολ αντίστοιχα, συμπληρώνοντας την τριάδα των σκόρερ με τον μεγάλο απών Δημητρίου. Την αρχική πεντάδα συμπλήρωσαν ο Παναγιώτου κάτω από τα δοκάρια, ο Παύλος Φώκου στην άμυνα και ο αρχηγός Ανδρέας Μάμας. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν μετά από εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα μας ανέλαβε εκ νέου τα ηνία του αγώνα χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Σταύρου αλλά και τον Χαρή ο οποίος λίγο έλειψε να πετύχει με τακουνάκι ένα εκπληκτικό γκολ. Ο Παναγιώτου χρειάστηκε να διαδραματίσει ρόλο λίμπερο για να ανακόψει αντεπίθεση των φιλοξενουμένων ενώ ο Σταύρου με αυτοθυσία αποσόβησε την ισοφάριση με προβολή πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής Προδρόμου παρέταξε τους Παναγιώτου, Αχιλλέως, Χαρή, Μάμα και Θεριστή με τους τρείς τελευταίος να κρύβουν την μπάλα εντούτοις ο Θεριστής υστέρησε την τελική προσπάθεια. Ο τελευταίος συνέχισε να οδηγεί εκ του ασφαλούς επιθετικά την ομάδα μας χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ όταν με προβολή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα μετά από ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο Μάμας χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία μιας και της ισοφάρισης προηγήθηκε καθαρό σπρώξιμο στον αρχηγό της ομάδας και ενώ η ομάδα μας είχε βγει μπροστά με αριθμητικό πλεονέκτημα. Η έλλειψη καθαρού μυαλού λόγω του σκληρού παιχνιδιού των αντιπάλων αλλά και κάποιων καταστάσεων που προηγήθηκαν στους δύο προηγούμενους αγώνες, δεν βοήθησε την ομάδα μας γι’ αυτό και ο προπονητής επιδόθηκε σε σωρεία αλλαγών μέχρι να βρει την λύση. Ο Παναγιώτης Καψής ήταν ο παίκτης που είχε το καθαρό μυαλό να βοηθήσει τόσο στην κυκλοφορία της μπάλας όσο και στο σκοράρισμα μιας και μετά από φάση διαρκείας πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον φοίνικα στο στήθος. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν εκ νέου σε 3-3 σχετικά νωρίς μέχρι που ο Σταύρου δήλωσε εκ νέου παρών. Με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στο αντίπαλο πλεκτό, σκορπώντας την ικανοποίηση στις κερκίδες του Κοινοτικού. Ο κορυφαίος φουτσαλιστής μας στην σημερινή αναμέτρηση έφτασε τα 15 γκολ και για δεύτερο παιχνίδι έγινε ο δήμιος της ομάδας του Αρακαππά.

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ της ομάδας μας η οποία κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ φτάνοντας σε μια ηθική παρά βαθμολογική επιτυχία, η οποία πανηγυρίστηκε δεόντως με σαμπάνιες αλλά και τον.. «σηκωτό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ