Κοιμήθηκα ήσυχος το βράδυ της Κυριακής…

Ποιος Ανορθωσιάτης δεν έφυγε προβληματισμένος από το Αμμόχωστος μετά από την ήττα από τους συμπολίτες; Μια ήττα στο ντέρμπι σκόρπισε την πίκρα στον κόσμο μας, που ήθελε όσο τίποτα να κλείσει το βρομερό στόμα των κόκκινων αλλόθρησκων. Τα συνθήματα τους κατ’ ευθείαν από την πράσινη φιλήσυχη εξέδρα, γεμάτα φθόνο, αντιγραφή και κατωτερότητα. Δεν θα σταματήσουμε όμως σε μια άτυχη στιγμή, ούτε θα δώσουμε σημασία στα κομπλεξικά φλοράκια της Λευκωσίας, τα sites τους, τα ψέματα ή την προπαγάνδα τους. Τώρα είναι η ώρα της απάντησης στο χορτάρι, ενωμένοι, δυνατοί και πιο calvomenoi από ποτέ. Άλλωστε, περισσότερο πληγώθηκε ο εγωισμός μας παρά οτιδήποτε άλλο.

Αν αναλογιστούμε όμως πιο ήρεμα την πορεία της ομάδας μας, τότε δεν πρέπει να αμφισβητούμε τους ποδοσφαιριστές ή την σταθερότητα που μπορούμε να έχουμε. Ακόμη, ας μην ξεχνάμε τον αναμορφωτή μας, τον Λευί, ο οποίος έχει αποδείξει πως την βρίσκει στα δύσκολακαι μπορεί να αντεπεξέλθει και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το γεγονός πως υπάρχουν και τα play offs, μόνο θετικό μπορεί να είναι για την Ανόρθωση καθώς στα ντέρμπι ο προπονητής καταφέρνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να αναδείξει την δυναμική μας. Την ηρεμία μου βρήκα χθες το βράδυ σκεπτόμενος πως ο κύριος διεκδικητής του τίτλου έχει να αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ακόμη τρεις φορές όπου εκεί μπορούμε να ανοίξουμε για τα καλά την ψαλίδα. Η πελατειακή σχέση επιβάλλεται να συνεχιστεί, και ο κόσμος μας θα φροντίσει τόσο εντός όσο και εκτός να υπενθυμίσει στον κακομαθημένο  κόσμο του Αποελ τον νόμο του Φοίνικως. Μαζί σας ανυποψίαστοι πρωτευουσιάνοι θα είμαστε ανελέητοι και μαχητικά θα σας αναγκάσουμε να υποκύψετε και πάλι στο γρασίδι και στο πέταλο.

Η ομάδα βρέθηκε στη χειρότερή της βραδιά, αφού χωρίς υπερβολή δεν άλλαξε πάνω από 5 πάσες, ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κλείσει τους ξαφνικά φορμαρισμένους και εμψυχωμένους αντιπάλους στα καρέ τους. Ακόμα κι έτσι όμως, η ομάδα μας δε θα δεχόταν γκολ με μια ακριβοδίκαιη διαιτησία. Ο λόγος που δεν είμαι καυστικός στο θέμα της διαιτησίας είναι επειδή η διαιτησία του ομονοιάτη  ήταν απόλυτα αναμενόμενη. Το ίδιο σκηνικό μας αναγκάζει να παρακολουθούμε συχνά ο συγκεκριμένος διαιτητής, γνωστός και ως σφαγέας των εορτασμών  των 100χρονων. Δημιουργήσαμε ωστόσο φάσεις που από ατυχία δεν κάναμε γκολ, και έστω και δύσκολα θα παίρναμε την νίκη κάτω από αμερόληπτες συνθήκες. Χάσαμε, και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε αγωνιστικά, όσων αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και την εναλλαγή της μπάλας, και  προπάντων να σοβαρευτούμε ούτως ώστε να αποφεύγουμε τα τραγικά  λάθη της άμυνας. Με παθιασμένη στήριξη ας στείλουμε το μήνυμα πως τον Μάη αυτός που θα γελάει θα είναι ο Ανορθωσιάτης. Τώρα γελάστε όσο θέλετε…  ΤΑ ΛΕΜΕ.

Υ.Γ.1:    ΞΑΝΑΑΑ, ΞΑΝΑΑΑ,ΤΟ ΓΣΠ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΑΑ

Υ.Γ.2:    ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΩ

The Commander

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ