Πελάτες μου χρόνια πολλά!

Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα του πελάτη! Για αυτό σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά, ιδιαίτερα στον Chipmunk, στον ακροπορδαλά και στην συνοπαρτζιά τους.

Κατά τα άλλα η ομάδα ΠΕΤΑ. Με τέσσερις πέντε απουσίες (συμπεριλαμβάνω και τον Κάλβο), καταφέραμε να βάλουμε τρια γκολ της Αλκής, με την άνεση μας.

Εκαθαρίσαμε που το πρώτο ημίχρονο. Κάποιοι εφκήκαν να πουν για την κόκκινη του Σανταμαρία, πως δηλαδή ήταν υπερβολική. Προς έκπληξη των πίκριων εν να συμφωνήσω (είπαμε ότι δείχνουμεν το με πράξεις ότι είμαστε ΙΔΕΑ τζιαι όι μόνο στα λόγια χωρίς να ξέρουμε τι λέμε). Εν τζιαι εν να κάμω τη νύχτα μέρα. Για μένα παραπάνω επήεννε να δώκει κίτρινη. Αλλά έτσι διαιτητές έχουμε, τι να κάμουμε.

Με τη φόρα που επαίζαμε όμως, και με 11 παίκτες να έπαιζε η Αλκή πάλε θα επιάνναμε τη νίκη. Που το πρώτο λεπτό αφού, εδείχναμε πως θέλαμε παραπάνω το ματς. Άμαν το παραδέχεται τζιαι ο Λάρκου εξάλλου δεν σηκώνει άλλη συζήτηση.

Το ΑΠΟΕΛ που την άλλη, έθελε καθυστερήσεις να σκοράρει. Άμαν ολόκληρο 90λεπτο εν εκατάφερε να αποδείξει τίποτε το ουσιαστικό απέναντι στον Απόλλωνα των απουσιών, εν να καταφέρει στα άλλα ματς, ή στα ντέρμπι; Εγλύτωσεν την προχτές, αλλά τούτο εν σημαίνει ότι εν να την γλυτώνει πάντα. Εν να τους δω με την Ομόνοια πώς θα αντεπεξέλθουν τζιαι στα υπόλοιπα ντέρμπι. Οι ΑΠΟΕΛίστες δημοσιογράφοι κάμνουν παναΰρκα ότι τα παραπάνω ματς έχουν τα εντός. Ναι, τζιαμέ ως τωρά είχαν τζιαι καλές απώλειες.

Τωρά πλέον περιμένουμε τον Απόλλωνα να κοπιάσει. Δύσκολο πολλά το ματς τζιαι δεν χρίζει καμιάς υποτίμησης. Οι παίκτες μας εμφανίζονται σοβαροί, το ίδιοι τζιαι οι προπονητές μας. Τζιαι έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε όλους.

Έχουμε μάλλον αρκετές απουσίες πάλε για αυτό θέλει προσοχή και ψυχή από τους παίκτες τζιαι φωνή τζιαι στήριξη από την κερκίδα.

ΑΝΟ τζι ας μεν με βρουν ποτέ,
Ο Ναυαγός

castano

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ