2013, χρονιά τίτλων! Γιορτάζει η προσφυγιά!

Καλημέρα αδέλφια μου,

Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους!

Ελπίζω και προπαντός πιστεύω ότι το 2013 θα μας φέρει πολλά τρόπαια να πανηγυρίσουμε. Ελπίζω ότι και οι “αλλόθρησκοι” που διάβασαν το προηγούμενο άρθρο της στήλης εκτίμησαν δεόντως τα δώρα τους από τον μπλε Άη Βασίλη! Ας τους αφήσουμε όμως αυτούς στη μιζέρια που τους τρώει φέτος και πάμε στα δικά μας.

ΌΛΑ ανεξαιρέτως τα αγωνιστικά τμήματα του Φοίνικα, λοιπόν, βαδίζουν ολοταχώς προς την κατάκτηση των Πρωταθλημάτων τους. Ποδόσφαιρο, πετόσφαιρα ανδρών, πετόσφαιρα γυναικών, παντού ΠΡΩΤΟΣ και περήφανος ο Φοίνικας απ’ την Αμμόχωστο! Επίσης, στο νεοσύστατο τμήμα φούτσαλ ο μεγάλος στόχος της ανόδου στην Β’ Κατηγορία έρχεται όλο και πιο κοντά, από την πρώτη χρονιά μάλιστα. Αυτή είναι η Ανόρθωση μας και έτσι θέλουμε να τη βλέπουμε! Περήφανη και πρωτοπόρα παντού, όπου και αν συμμετέχει, σε όλα τα αθλήματα. Να κρατά κοντά της και με το ηθικό ψηλά όλους μας και ειδικότερα την νέα γενιά, που βλέποντας την Ανόρθωση να πρωταγωνιστεί παντού, νοιώθει κάτι από Βαρώσι.

Η αλήθεια είναι ότι πάνε χρονιά να μπει η νέα χρονιά και να μας βρει σε τόσο καλή διάθεση, όλους μαζί ενωμένους και πωρωμένους, μια γροθιά που θέλει και θα πάρει τον τίτλο του Πρωταθλητή. Αγωνιστική με αγωνιστική ο τίτλος φαίνεται όλο και πιο εφικτός στόχος και η διαφορά από τους διώκτες μας μεγαλώνει παρά να μικραίνει. Η πρόβλεψη μου είναι ότι μέχρι το ντέρμπι με την Ομόνοια σε δύο βδομάδες, η διαφορά μας με το Αποέλ θα είναι από 8 βαθμούς και πάνω. Τα βάσανα τους εν πίσω ακόμα. Η Ανορθωσάρα μας καθάρισε το παιχνίδι με τη Δόξα με συνοπτικές διαδικασίες και πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και τη Δευτέρα με την Αλκή στο ΓΣΖ, αφήνοντας το παιχνίδι της Τετάρτης σαν μία κακή παρένθεση. Ένα ψύχραιμο τέλειωμα του Ρέζεκ, ένα-δυο ζογκλερικά του Κάλβο και άλλη μία οβίδα τύπου “J-Spad 8” και φέρτε μας τον επόμενο. Την ίδια ώρα πολύ πιθανόν να βρισκόμαστε στο +8, μιας και το Αποέλ δύσκολα θα ξαναπεράσει από τη Λεμεσό αν επαναλάβει τις γνωστές του εμφανίσεις. Φυσικά, περάσει-δεν περάσει μικρή η διαφορά για μας, αφού το +6 μας επιτρέπει να κοιτάζουμε τα δικά μας παιχνίδια. Με σοβαρότητα και προσήλωση στο στόχο, το φετινό Πρωτάθλημα δεν χάνεται με τίποτε! Πάντως η αλήθεια είναι ότι εχάρηκα για τη νίκη τους επί της Αέλ στο Κύπελλο, γιατί θέλω ρεβάνς στον Τελικό.

Για το θέμα της παραπομπής Αλέξα και Ρονκάτο σε ποινικό δικαστήριο για τα γνωστά γεγονότα του αγώνα με την Ομόνοια, θεωρώ ότι θα υποβιβάσω το επίπεδο της νοημοσύνης  μου αν ασχοληθώ μαζί του, έτσι προτιμώ να το αφήσω ασχολίαστο.

Όλοι στο ΓΣΖ τη Δεύτερα λοιπόν, να πανηγυρίσουμε άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο!

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Γαλαζοαίματος

Υ.Γ. Έπιασα προχτές τον Χατζημπατζή να τον συγχαρώ για την ισοπαλία που απέσπασαν της Αλκής τζιαι τί ακούω: “the customer you have dialled does not answer…”. Εκατάλαβεν τους τζιαι η Cyta.

Υ.Γ.2. Έψαχνα να βρω καμιά βαθμολογία που να είναι πρώτο το Αποέλ, τζιαι μετά που πολύ ψάξιμο ήβρα ότι είναι πρώτοι στη Β’ κατηγορία του βόλεϋ ανδρών. Μπορώ να πω ότι εχάρηκα για τούτο, διότι που του χρόνου θα τους …εξυπηρέτουμε και στο βόλεϋ όπως παλιά. Ανυπομονώ!

Υ.Γ.3. Έκαμα τζι εγώ facebook, για να μιλώ με τον Keyser Soze, τον Δικηγόρο τζιαι τον Πάνθηρα, αλλά τζιαι για να έχω τζιαι μια πιο προσωπική επαφή μαζί σας. Μπορείτε να με βρείτε τζιαι να με κάμετε φίλο σας, ακριβώς εδώ: Galazoaimatos Anorthosis.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ