ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα συμμαχητές! Η σημερινή ΜΠΛΕ μέρα είναι αφιερωμένη στους απανταχού Ανορθωσιάτες, αφού η πολυαγαπημένη μας ομάδα γιορτάζει τα 102 χρόνια ζωής και ένδοξης ιστορίας. Είναι ότι πιο πολύτιμο υπάρχει στη ζωή μας, γιατί η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα, δεν είναι τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα και οι επιτυχίες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι ιδανικό, αγώνες, κοινωνική προσφορά, ότι έχει μείνει να μας θυμίζει την αγαπημένη μας Αμμόχωστο, ολόκληρή μας η ζωή!

«Συνεστήθη εν Βαρωσίοις και υφίσταται από 30 Ιανουαρίου 1911, αναγνωστήριον υπό την επωνυμίαν Ανόρθωσις, επί της ηθικής αναπλάσεως, της ελληνικής μορφώσεως και της ψυχαγωγίας των μελών αυτού».

Όλοι λοιπόν σήμερα στις 15:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για να γιορτάσουμε τα 102 χρόνια ζωής του σωματείου μας. Στο «Fan Day»  θα βρίσκονται όλοι οι πρωταγωνιστές της ομαδάρας μας, όπου θα μοιράζουν αυτόγραφα και θα φωτογραφίζονται με τον κόσμο.

Επίσης, θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα, περίπτερα φαγητού και ποτού και πολλά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους της ομάδας μας. Ξενάγηση στο μουσείο της Ανόρθωσης, χορευτικά και τουρνουά από ομάδες των ακαδημιών, θα συμπληρώσουν τους εορτασμούς. Να υπενθυμίσουμε ότι θα πραγματοποιείται και αιμοδοσία στο Σωματείο μας για όσους θέλουν και μπορούν να συμμετάσχουν.

Το anorthosis24.net πρωτοτυπεί για ακόμη μια φορά, αφού θα μεταδίδει ζωντανά τους εορτασμούς της ομάδας μας για όσους φίλους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο γήπεδo. Να είστε όλοι συντονισμένοι!!! 

ΜΑ Η ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ, ΘΑ’ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ