Χορταστικότατο το μενού σήμερα!

Καλησπέρα λεβέντες Ανορθωσιάτες τζιαι λεβέντισσες Ανορθωσιάτισσες,

Απίστευτη νίκη σήμερα, μαγική! Ήταν από τους αγώνες που όσοι είχαμε την τύχη να ζήσουμε από κοντά θα τους θυμόμαστε για πολύ καιρό. Μία επιβλητικότατη νίκη (τα τρία και λίγα ήταν και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία) πάνω στη μισητή Ομόνοια, 3η στη σειρά μέσα στο ΓΣΠ και ..ξαφνικά αποκτήσαμε νέους πελάτες! Όχι όμως και να τους φωνάζουμε “είστε οι καλύτεροι πελάτες..”. Εγώ προσωπικά εκείνη την ώρα ντράπηκα, διότι είναι τουλάχιστον αχαριστία προς τους αυθεντικούς, πιστούς μας πελάτες, είναι σαν να πετάμε στον κάλαθο των άχρηστων μία σχέση τόσων και τόσων χρόνων.

Όπως έγραψα και στο προηγούμενο μου άρθρο, η σημερινή νίκη ήταν ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ, από όλες τις απόψεις. Ψυχολογία στο ζενίθ, οι ελπίδες των Χατζηλιασήων για απώλεια βαθμών πήγαν του …βρόντου, διαπιστευτήρια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ, με τσαμπουκά, ψυχή, αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα.

Το σημερινό μένου ήταν ομολογουμένως χορταστικότατο! Τα είχε όλα:

Τρία γκολ, εμφάνιση πρωταθλήτριας, 3 χιλιάδες τρελαμένους, εκστασιασμένους Ανορθωσιάτες στο πέταλο του ΓΣΠ όπως παλιά και εννοείται την καθιερωμένη κόκκινη (να ομολογήσω και ότι μόλις αντίκρισε ο Ρέζεκ την κόκκινη ένοιωσα μια ικανοποίηση, αφού μέχρι εκείνο το σημείο διερωτόμουν μήπως και κάτι δεν πήγαινε καλά). Και το καλύτερο για το τέλος.. Για επιδόρπιο, κινέζικα:

kinezika 26.01.13

 

 

ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ, ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Ο Γαλαζοαίματος

 

Υ.Γ. Ήρτε μου τζιαι ένα παράδειγμα τριγενούς ουσιαστικού, αφιερωμένο εξαιρετικά. Το αρμάριν, η αρμαρόλλα, ο φοριαμός! Ως του χρόνου, τα λέμε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ