Φούτσαλ: Ελάχιστες οι ελπίδες για τον τίτλο

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι το οποίο διακατείχε το πάθος και η δύναμη, η ομάδα μας ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια γνώρισε την ήττα με 8-4 από την ομάδα του Εθνικού Λατσιών. Οι φουτσαλιστές μας πραγματοποίησαν την χειρότερη τους φετινή εμφάνιση και το παιχνίδι τους συνοδεύτηκε από πολλά προσωπικά λάθη.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα, η ομάδα του Εθνικού μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έλαβε εξ αρχής τα ηνία του αγώνα. Η ομάδα μας είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο αν και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ σε μια αντεπίθεση στην αρχή του αγώνα. Το τέρμα της ομάδας μας αφύπνισε τους φουτσαλιστές του Εθνικού, ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Το ημίχρονο τελείωσε στο 5-2 υπερ του Εθνικού.

Στο δεύτερο μέρος, η Ανόρθωση ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, είχε καλύτερα πατήματα από τον  αντίπαλο αλλά είχε πρόβλημα στην τελική πάσα. Η κατοχή ήταν κατά κράτος με το μέρος μας αλλά οι φουτσαλιστές μας δεν είχαν καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων και έτσι όλες οι ευκαιρίες πήγαν ανεκμετάλλευτες. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα μας ήταν απλά να μειώσει στο 5-3 αλλά δεν ήταν αρκετό και τελικά χάσαμε με 8-4.

Χωρίς να θέλουμε να επισκιάσουμε την άσχημη εμφάνιση των φουτσαλιστών μας, καλό θα ήταν να  αναφερθούμε και στη κάκιστη διαιτησία του αγώνα. Οι διαιτητές έκαναν πάρα πολλά λάθη στον αγώνα και τα περισσότερα σε βάρος της ομάδας μας γεγονός που ξεσήκωσε πολλές φορές τους 30 περίπου φίλους της  ομάδας μας που βρέθηκαν στις κερκίδες της κλειστής αίθουσας του Λυκείου Λατσιών.

Παρ’όλα αυτά, τίποτα δεν πτοεί την ομάδα μας, η οποία βρίσκεται με το ένα πόδι στην άνοδο για την Β’ κατηγορία αν και με την ήττα αυτή έχουν ελαχιστοποιηθεί οι ελπίδες μας για κατάκτηση του τίτλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ