Υπέρμετρος ζήλος από τον “Ψαρά” του protathlima.com

Μπορούμε να πούμε ότι δεν μας ξαφνιάζει ιδιαίτερα το παρακάτω δημοσίευμα του protathlima.com, αφού ανάλογης σοβαρότητας δημοσιεύματα εμφανίζονται συχνά στην εν λόγω αθλητική σελίδα, ιδιαίτερα κάτω από τη στήλη “οι Αδιάφθοροι”, αλλά αυτό το άρθρο πιστεύουμε ότι ξεπερνά κάποια όρια ηθικής.

Ο αθλητικογράφος, ο οποίος παραμένει ανώνυμος, αφού ξεκινά το άρθρο εξυμώντας και καλά τον χαρακτήρα του Σεμέδο Καφού, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα-κριτική:

“Τίποτα μεμπτό με την όλη κίνηση του, αλλά υπάρχει και το γεγονός ότι τα επόμενα δύο παιχνίδια της «Αθάνατης» είναι ενάντια στην Ανόρθωση. Τι θα γράψει εάν σκοράρει ενάντια στην πρώην του ομάδα και κερδίσει η Αλκή; Μήπως ότι είναι λυπημένος ότι έριξε και πάλι την διαφορά στους 4 βαθμούς; Τι θα συμβεί όμως εάν σκοράρει αυτογκόλ ή χάσει μια ευκαιρία που δεν χάνεται; Θα αναφέρει ότι είναι χαρούμενος ότι βοήθησε την παλιά του ομάδα να κερδίσει αλλά συνάμα λίγο λυπημένος ότι έχασε η τωρινή του ομάδα;

Καλή η ειλικρίνεια για τον Σεμέδο Καφού και σίγουρα τον τιμάει, αλλά από την άλλη λίγη προσοχή στο timing δεν βλάπτει…”

http://www.protathlima.com/content/article/index.jsp?id=136358

Κατ’ αρχήν πρέπει να πούμε ότι τις προηγούμενες μέρες είχαμε παρασυρθεί κι εμείς από την ανάρτηση στον δήθεν λογαριασμό του Καφού στο facebook και αναφερθήκαμε και εμείς στο θέμα. Σήμερα όμως, σε άλλη αθλητική σελίδα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής:

“Έχει πολύ καιρό να ασχοληθώ με το λογαριασμό μου στο Facebook. Όλα αυτά είναι ψέματα. Το επαναλαμβάνω και ξεκαθαρίζω… είναι ψέματα”

http://www.kerkida.net/alki/item/66445-it%E2%80%99-s-fake

Επομένως, είναι εύλογο να διερωτούμαστε πώς είναι δυνατόν να ξεκινά ένας αθλητικογράφος να γράψει ολόκληρο άρθρο κριτικάροντας τις δήθεν δηλώσεις του Καφού, χωρίς να έχει πληροφορηθεί (;) ότι ο παίκτης είχε ήδη διαψεύσει κατηγορηματικά ότι δεν είναι ο ίδιος που έγραψε το “επίμαχο” σχόλιο στο facebook. Ή μήπως ο συγκεκριμένος αθλητικογράφος είχε κάποιο άλλο σκοπό, όπως για παράδειγμα να προκαλέσει προκατάληψη ενόψει των επερχόμενων αγώνων της ομάδας μας με την Αλκή; Ή απλά τον πείραξε το προχθεσινό τέρμα του Καφού;

Περιμένουμε, αν έχει την ευθιξία, να απολογηθεί ο αθλητικογράφος πρωτίστως στον ποδοσφαιριστή, του οποίου αμφισβητεί το ήθος, αλλά και στην Ανόρθωση, την οποία επιχειρεί να εμπλέξει σε δικές του θεωρίες συνομωσίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ