Το μεγαλύτερο εμπόδιο

Αρφούδκια μου, η αυριανή αναμέτρηση αποτελεί ενδεχομένως το μεαλλύττερον εμπόδιο στην πορεία μας προς τον τίτλο. Δυστυχώς, εμείς εφροντίσαμεν να καταστεί τέθκοια.

Διότι πρώτον, αντί να καθαρίσουμεν την αθάνατη στο κύπελλο που το πρώτο ματς, εκάμαμεν την πρόκριση θρίλερ, με συνέπεια να χρειαστεί να παίξουμεν τζαι παράταση στον προχτεσινόν επαναληπτικόν τζαι να προσθέσουμεν τζ’ άλλην κούραση στα πόδκια των ποδοσφαιριστών μας (ξανά, πόσο βολικό για ούλλους τους υπόλοιπους ήταν να παίξει η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ τρία ματς σε εφτά μέρες;!). Δεύτερον, διότι εχάσαμεν την ευκαιρία να στείλουμε τη διαφορά στο +8 τζαι στο +10 από σκατάες τζαι μάντηες αντίστοιχα. Τζαι τρίτον, γιατί οι hohoes, με τα καλά τους τζαι τα κακά τους ως ομάδα, θέλουν να δέρουν για να μείνουν στο κυνήγι της τέταρτης θέσης. Η νίκη λοιπόν είναι επιβεβλημένη, αν δεν θέλουμε να δώκουμε δικαίωμα στους άλλους να γίνουν «αλουποί που θωρούν πετεινάρκα στον ύπνο τους» (παρεπιπτόντως, τούτοι οι αλουποί εγίναν φανατικοί hohoes τούντην εφτομάδα!).

Το θετικόν, εν ότι η ομάδα πάει πολλά καλά στα ντέρμπυ στην εποχή Λέβι (εξαίρεση το περσινό 0-4 στο ΠΑΠ, μετά τη μαλακία του Τζανίσιο). Θεωρώ ότι αν παίξουμε βάσει των δυνατοτήτων μας, εν φοούμαστεν τίποτε τζαι κανέναν. Η νίκη εν στα πόδκια των ποδοσφαιριστών μας τζαι -φυσικά- στα δικά μας τα λαρύγγια. Επιβάλλεται πάνω στην κερκίδα να φκάλουμε πάθος τζαι να δώκουμεν ώθηση στον Φοίνικα να συνεχίσει τες ψηλές πτήσεις του (μακριά που πολιτικές τζαι προεκλογικές μαλακίες).

Όσον αφορά τον προχτεσινόν επαναληπτικόν του κυπέλλου, προτιμώ να τον ξιάσω. Κρατούμεν την πρόκρισην τζαι προχωρούμεν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ