Τα δημοφιλέστερα θέματα του Anorthosis24 για το 2012

Η αρχή ήταν στις 27 του Σεπτέμβρη. Η πρώτη ημέρα που το Anorthosis24 βγήκε στον αέρα για τους χιλιάδες οπαδούς της μεγάλης ιδέας που ονομάζεται Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Αν και μετράμε μόλις τρεις μήνες ζωής, το Anorthosis24.net έγινε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του Ανορθωσιάτη. Το γιατί είναι εύκολο να το πούμε. Γιατί φροντίζει να έχετε την καλύτερη Ανορθωσιάτικη ενημέρωση, αποκλειστικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν την ομάδα μας και όχι μόνο, κάλυψη όλων των τμημάτων του Σωματείου. Το Anorthosis24 έφερε την Ανόρθωση πιο κοντά σε εσάς, αλλά και εμάς, για αυτό και υποσχόμαστε ότι η συνέχεια όχι μόνο δεν θα είναι ανάλογη, αλλά πολύ καλύτερη, και θα το διαπιστώσετε το επόμενο διάστημα. Μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες ζωής, πολλά θέματα του Anorthosis24 έκαναν αίσθηση. Αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, σάτιρα, στήλες, σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικά από τα δημοφιλέστερα για αυτούς τους πρώτους τρεις μήνες ζωής.

Αρχίζουμε από τις αποκαλύψεις, όπου πρώτο το Anorthosis24 σας ενημέρωσε για αρκετά γεγονότα, που μπορεί ακόμη να μην αφορούσαν την ομάδα μας, αλλά δεν παύουν να είναι αποκαλύψεις που έκαναν αίσθηση. Κάνουμε αρχή με την τελευταία μας αποκάλυψη χρονικά, που αφορά το νέο σκάνδαλο που πάει να δημιουργηθεί με την Ομόνοια και το δάνειο. Ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα του Anorthosis24, ήταν και η αποκάλυψη της επιταγής του ΑΚΕΛ προς το σωματείο της Ομόνοιας, για να μπορέσει να περάσει τα τελευταία κριτήρια της UEFA. Επίσης, το Anorthosis24 σας αποκάλυψε και την πριμοδότηση του ΑΠΟΕΛ προς τον Ολυμπιακό στο μεταξύ μας παιγνίδι στο ΓΣΠ. Πρώτο το Anorthosis24 σας αποκάλυψε και τους λόγους παραμονής του Κάλβο στην ομάδα μας μετά την γνωστή υπόθεση πριν μερικές εβδομάδες.

Χιλιάδες διαβάσματα είχε και το θέμα για το πέναλτι που κέρδισε ο Λαβόρδε με την Ομόνοια, όπου με φωτογραφίες αποδεικνύουμε πως σωστή ήταν η απόφαση, καθώς κάναμε κάτι πολύ απλό που φαίνεται κανείς από τους δημοσιογράφους σαΐνια στην Κύπρο δεν μπορούσε να κάνει. Να δει την φάση σκηνή με σκηνή. Για το ίδιο παιγνίδι, αίσθηση προκάλεσε και το βίντεο για την δολοφονική απόπειρα με κροτίδες σε βάρος του Λαβόρδε, ενώ βρισκόταν στο έδαφος.

Αίσθηση προκάλεσε και η συνέντευξη του Τιμούρ Κετσπάγια στο Anorthosis24, την οποία δημοσιοποιήσαμε σε δύο μέρη (μέρος πρώτο και δεύτερο). Ο αγαπημένος Τιμούρ μίλησε στην ιστοσελίδα μας για όλα, και είπε αρκετά πράγματα τα οποία συζητήθηκαν αρκετά. Χιλιάδες διάβασαν και το θέμα για Ιακουίντα και Ανόρθωση, παρόλο που η Ιταλική δημοσίευση κινείτο γύρω από την σφαίρα της φαντασίας!

Στο πιο σατιρικό τώρα, το αποκλειστικό βίντεο με το κλάμα του Αποελίστα στο ΓΣΠ μετά την νίκη μας με 1-0, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα! «Περιπαίζει σε Πίντο, περιπαίζει σε!», μία από τις ατάκες του κλαμένου Αποελίστα που ακούμε στην κερκίδα μας, καθώς ο εν λόγω κύριος κατάφερε να κάνει μεγάλο σουξέ!

Αυτά ήταν μερικά από τα δημοφιλέστερα θέματα του Anorthosis24 στους πρώτους τρεις μήνες ζωής του. Αν τα βάζαμε όλα, θα γράφαμε για ώρες και ώρες, έτσι επιλέξαμε μερικά και σας τα ξαναπαρουσιάζουμε. Όσο αφορά το δημοφιλέστερο σε διαβάσματα, ήταν η αποκάλυψή μας για την επιταγή του ΑΚΕΛ προς την Ομόνοια, καθώς το διάβασαν και χιλιάδες άλλοι μη Ανορθωσιάτες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ