Τα ανώνυμα ρεπορτάζ της “Σημερινής”

Η παρακάτω επιστολή στάληκε στην εφημερίδα “Σημερινή”. Επειδή δεν θα δει το φως της δημοσιότητας την αποστέλω και σε σας για να την διαβάζουν οι φίλοι Ανορθωσιάτες και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Αν κάποιος φίλος κάνει ραδιοφωνικές παρεμβάσεις στο Ράδιο Πρώτο και έχει την δυνατότητα ας ρωτήσει τους “αντικειμενικούς” αθλητικογράφους του συγκροτήματος ΔΙΑΣ γιατί δεν υπογράφει κανείς τις περιγραφές των αγώνων της Ανόρθωσης στην Σημερινή.Γνωρίζω πολύ καλά και εκ των προτέρων ότι οι πιαθνότητες να δει το φως της δημοσιότητας η επιστολή μου είναι από ελάχιστες ως ανύπαρκτες… Οι αθλητικοί συντάκτες της εφημερίδας “Σημερινή” δεν αντέχουν την κριτική γι’ αυτό και όσες επιστολές τους έστειλα δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Η επιστολή θα αποσταλεί τόσο στην επίσημη Ανόρθωση όσο και σε ιστοσελίδες που δεν έχουν πρόβλημα να την δημοσιεύσουν.

Για μια ακόμη φορά το αθλητικό τμήμα της εφημερίδας Σημειρνή επεστράτευσε τον …αόρατο συντάκτη. Είναι πάγια τακτική της εφημερίδας την περιγραφή των αγώνων της πρώτης στο βαθμολογικό πίνακα ομάδας της Ανόρθωσης να την υπογράφει ο… κανένας!! Ειδικά στις περιπτώσεις που η Ανόρθωση έχει παράπονα από την διαιτησία, ο θρασύδειλος αόρατος συντάκτης αφού κάνει γαργάρα όλες τις φάσεις που έχει παράπονα η Ανόρθωση αποφεύγει να υπογράψει την περιγραφή του αγώνα. Σημειώστε δε ότι αυτό δεν συμβαίνει στους αγώνες του Αποελ όπου αυτός που κάνει την περιγραφή δημοσιεύει το όνομα του. Άστε που είτε εντός έδρας αγωνίζεται το Αποελ είτε εκτός έδρας τις περιγραφές τις κάνει ο υπεύθυνος του ρεπορτάζ του Αποελ.

Στον αγώνα Ανόρθωση – Απόλλωνας όπου η Ανόρθωση είχε έντονα και δικαιολογημένα (όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός) παράπονα από την διαιτησία ο αόρατος θρασύδειλος συντάκτης εμφανίστηκε και πάλι!! Ο ανώνυμος συντάκτης που δεν είχε το θάρρος να υπογράψει την περιγραφή χαρακτηρίζοντας σε γενικές γραμμές καλή την διαιτησία “αφού στις κρίσιμες φάσεις ήταν και οι τρεις σωστοί”.

Στις κρίσιμες φάσεις όμως για τις οποίες η Ανόρθωση έχει παράπονα (δύο πέναλτι στον Κάλβο στην αρχή και στο τέλος του αγώνα), αποβολή του Αγγελή Χαραλάμπους για εκτός φάσης κτύπημα στον Ρέζεκ καθώς και για άλλες κίτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα (μερικές εκ των οποίων θα ήταν δεύτερες κίτρινες και άρα κόκκινες) ο καλός κατά τον αόρατο θρασύδειλο συντάκτη διαιτητής  Χρυσοστόμου, ήταν εκτός τόπου και χρόνου…

Είναι φανερό πλέον ότι οι αθλητικοί συντάκτες της εφημερίδας Σημερινή λειτουργούν φορώντας τα “γαλαζοκίτρινα” γυαλιά τους και βγάζουν σπυράκια όταν βλέπουν την Ανόρθωση στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ας επισκεφθούν κανένα δερματολόγο γιατί δεν τους βλέπω να γιατρεύονται πριν το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου…

Εγκωμίτης Αντρέας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ