Κρατούμεν τους στον αναπνευστήραν

Η στήλη αποκαλύπτει σήμερα ότι, μετά την τεράστια επιτυχία του απόλλωνα να πάρει ισοπαλία στον ναό, η διοίκηση της ομαδούλας του gay θεού του Ολύμπου προγραμματίζει τη διοργάνωση φιέστας για να εορταστεί το γεγονός με την παρουσία του δημοφιλούς καλλιτέχνη, Σάκη Ρουβά.

Η χαρά τους ξεγυμνώνει τη μικρότητά τους τζαι σαν σωματείο τζαι σαν οπαδοί. Παρεπιπτόντως, εν για τούτους που άφηνεν υπονοούμενα ο Χατζημπατζής ότι «επειράξαμεν» τους για να κόψουν πόντους που τον -ευρισκόμενον στον αναπνευστήραν- α-κοπ-ελ. Επίσης,  χρήζει επιστημονικής εξέτασης το πώς γίνεται οι αιώνια εχθρικοί τζαι κομπλεξικοί προς τους πρόσφυγες Λεμεσιανοί, να φκάλλουν πανό που να γράφει «ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ Η ΜΙΣΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ», με αφορμή τη συμφωνία του Κουτσοκούμνη με την τουρκοκυπριακήν ομοσπονδίαν; Εφροντίσαν βέβαια στο τέλος του ματς να μας θυμήσουν γιατί εν θα γίνουν ποττέ οπαδοί, φωνάζοντας διάφορα εμετικά συνθήματα για το Βαρώσι.

Οχαγιόν πασπαρτού

Αρκετά όμως με τους κομπλεξάρες. Πάμε στα δικά μας. Κατ’ αρχήν, πρέπει να παραδεχτούμεν πως ήταν ένα που τα σιειρόττερα μας παιχνίδκια. Η κουβέντα για τη διαιτησία πρέπει να γίνει, αφού εξετάσουμεν το τι επήεν λάθος που τη δική μας μερκάν πρώτα.

Προφανώς, οι απουσίες των πιο φαντεζί παικτών του πρωταθλήματος από την 11άδα επηρέασαν αρνητικά. Εν μπορείς να περιμένεις ότι ο Οχαγιόν εν να καλύψει το κενό του Λαβόρδε ή του Ιτζχάκι. Ούτε ότι εν να σου ανταποκριθεί στο αριστερόν άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, παίζοντας με ανάποδο πόδι. Αφού επέλεξες λοιπόν, κ. Λέβι μου, να τον ξεκινήσεις, ενδεχομένως να μπορούσες να τον αλλάξεις πλευρά με τον Κάλβο, ο οποίος εν πιο τεχνίτης τζαι χρησιμοποιά νάκκον τζαι το αριστερό.

Αστοχία

Ήρτεν τζαι η κότσινη (που τη στιγμή που εδόθηκεν το φάουλ ήταν σωστή, το ερώτημα είναι πόσα φάουλ εγίναν στη φάση με ούλλα τα αλληλοτραβήγματα μεταξύ Ζόρζε-Σουάνη τζαι ποιος έκαμε πρώτος παράβαση) τζαι ήταν λογικό τα πλάνα να ανατραπούν.  Ο Οχαγιόν αποχώρησε, για να μπει ο Λαμπάν τζαι να πιάει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Άντιτς να μετατοπίζεται δεξιά τζαι τον Κόλιν να πηαίνει στη φυσική του θέση στο κέντρο της άμυνας (παρεπιπτόντως τούντην επιμονή με τον Κόλιν δεξιά εν την καταλάβω).

Δυστυχώς, για πρώτη φορά φέτος, η ομάδα έδειχνε προβλέψιμη στην ανάπτυξή της τζαι ήταν αργή. Με την είσοδο των Λαβόρδε τζαι Ιτζχάκι στο τελευταίο 20λεπτο εβάλαμεν τους κομπλεξάρες μέστην περιοχή τους, έστω τζαι με αριθμητικό μειονέκτημα τζαι εμπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αν ήμασταν πιο εύστοχοι.

Εν αγχωνούμαστεν

Δεδομένης της δυσκολίας του αγώνα λόγω του αριθμητικού μειονεκτήματος στο οποίο βρεθήκαμε, ο Λέβι εδιαχειρίστηκε σωστά το ματς. Ενδεχομένως να εμπόρε να κάμει τη δεύτερη τζαι την τρίτην αλλαγή ομπρίττερα, αλλά εν ηξέρουμε σε τι βαθμό ετοιμότητας ήταν οι προερχόμενοι που τραυματισμούς Λαβόρδε τζαι Ιτζχάκι. Μεν ξεχνούμεν ότι είχαν προηγηθεί απώλειες των «διωκτών» μας, άρα εν υπήρχε λόγος για ρίσκο.

Στα θετικά του ματς πιστώνεται τζαι η (ακόμα μια) εξαιρετική εμφάνιση του Μάστρου καθώς τζαι η αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι αγωνιζόμενοι για ένα ημίχρονο με 10, εν επτοηθήκαν τζ’ επαλέψαν για τη νίκη. Συνυπογράφουμε, λοιπόν, με τον Λέβι. Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας τζ’ έχουμεν εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία τζαι στους ίδιους ότι θα πανηγυρίσουμε τίτλους τον Μάη.

ΥΓ.1: Καλή φάση να παίζουμεν τρία ματς σ’ εφτά μέρες. Εν εσκέφτηκεν κανένας να ζητήσουμεν αλλαγήν ημέρας σε κάποιον που τα τρία;

ΥΓ.2: Ο ναός εν ήταν όσον καζάνι θα έπρεπε να είναι χθες. Τα αρφούδκια (όι μόνο της Νότιας) πρέπει να ανοίξουν το στόμα τους νάκκον παραπάνω. Οι παίκτες δείχνουν περισσότερο πάθος από αρκετούς πάνω στις κερκίδες.

ΥΓ.3: Όλοι την Τετάρτη στο ΓΣΖ. Η πρόκριση εξαρτάται και από εμάς. Πριν που τούτο, όσοι μπορούν ας δώσουν το παρών τους αύριο στο ΑΤΙ για το ντέρμπι του βόλεϋ γυναικών με την αεκ.

ΥΓ.4: Το ματς με τους hohoes εν επικίνδυνο από πολλές απόψεις. Πέραν του ότι εν ντέρμπυ, με τες προεδρικές να πλησιάζουν, επικρατεί τζαι πολιτική ένταση. Εν υπάρχει κανένας λόγος να σύρουμεν λάι στη φωθκιά. Πάμε να πιάμεν το διπλό τζαι να κάμουμεν έναν ακόμα βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος τζαι να παραιτήσουν τζαι οι άλλοι να ελπίζουν ότι έχουν πιθανότητες. Τα υπόλοιπα εν μας αφορούν ως ΑΝΟΡΘΩΣΗ τζ’ έναιν ανάγκη να δούμεν το ίδιο «παναΰρι» που είδαμε στη Νότια στον αγώνα του πρώτου γύρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ