Περιμένοντας τον… Ντουάρτε

Χωρίς μεταγραφή έφυγε τελικά το 2012, αφού ο Ντουάρτε, ο διακαής πόθος του Ρόνι Λεύι για τα μετόπισθεν, δεν εξασφάλισε – ακόμα – την ελευθέρας του από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός, φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της Μεγάλης Κυρίας και οι ενδείξεις είναι πως ο Ισραηλινός τεχνικός μοιάζει αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο, προτού στρέψει την προσοχή του σε οποιαδήποτε άλλη λύση. Λογικό άλλωστε, αφού ναι μεν ο Πορτογάλος δεν είναι ο… τελευταίος δεξής μπακ στον κόσμο, από την άλλη όμως η Ανόρθωσις δεν είναι και… ορφανή. Έχει λύσεις για τις θέσεις στα άκρα της άμυνας, λύσεις που “έβγαλαν” με απόλυτη επιτυχία δύσκολα παιχνίδια, τόσο στα συνεχή ντέρμπι του Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου, όσο και στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολούθησε μακρυά από το Αντώνης Παπαδόπουλος.

Την ίδια στιγμή, η υπόθεση Ντουάρτε αφήνει… εκτεθειμένο στα μάτια του κόσμου τον πρόεδρο του Σωματείου, Σάββα Κάκο, ο οποίος υποσχέθηκε μεταγραφή εντός του 2012, στη δημοσιογραφική διάσκεψη της 13ης Δεκεμβρίου. Μικρό βέβαια το κακό, θα πρέπει όμως να είναι πιο προσεκτικός στις διατυπώσεις του μελλοντικά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ