Παρέμειναν έξι οι αήττητες

Μπενφίκα και Πόρτο έμειναν στην ισοπαλία 2-2 στο Κυριακάτικο μεταξύ τους παιχνίδι και έτσι οι ομάδες που είναι αήττητες στην Ευρώπη παρέμειναν έξι.

Η ομάδα μας πέρασε εύκολα από το ΓΣΖ κερδίζοντας την Αλκή με 0-3. Σε σύνολο 17 αγώνων η ομάδα μας μετρά 15 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς με γκολ του Τζιμπούρ στο 90+7 κατάφερε να δραπετεύσει με τους τρεις βαθμούς από το Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς απέναντι στον μαχητικό Λεβαδειακό. Σε σύνολο 17 αγώνων η ομάδα του Ολυμπιακού μετρά 14 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Η Αλβανική Σκεντερμπέου δεν έχει αγωνιστεί αφού το πρωτάθλημα της χώρας θα επαναρχίσει στις 9 Φεβρουαρίου. Έτσι σε σύνολο 13 αγώνων η Αλβανική ομάδα έχει 10 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε εύκολα εκτός έδρας την Μάλαγα με 1-3 και συνεχίσει ακάθεκτη προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού απέχει με 11 βαθμούς από την δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης. 19 αγώνες έχει δώσει η ομάδα της Βαρκελώνης στο Ισπανικό πρωτάθλημα και μετρά 18 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία.

Τέλος, Μπενφίκα και Πόρτο παρέμειναν στην ισοπαλία 2-2 αφού οι δυο ομάδες αγωνίζονταν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να παραμείνουν και οι δυο αήττητες. Το τελικό σκορ 2-2 είχε διαμορφωθεί από το 17ο λεπτό και είχε παραμείνει μέχρι το τέλος του αγώνα. 11 νίκες και 3 ισοπαλίες μετρά η Μπενφίκα στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα σε σύνολο 14 αγωνιστικών, ενώ η Πόρτο με ένα αγώνα λιγότερο και σε σύνολο 13 αγώνων έχει 10 νίκες και 3 ισοπαλίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ