ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Η σημαία της Ανόρθωσης ψηλότερα από όλες»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, ο οποίος δίνει τα συγχαρητήρια του στην ομάδα για την νέα της νίκη, ενώ προτρέπει τον κόσμο να βρεθεί την Τετάρτη στο Αντώνης Παπαδόπουλος για το παιγνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Αλκή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου δίνει εκ νέου τα συγχαρητήρια του για την νέα νίκη της ομάδας μας και για το καλό ποδαρικό που έκανε στο νέο έτος. Μέσα σε ένα ΝΑΟ, απ’ τα παλιά, που θύμισε καζάνι που βράζει οι ποδοσφαιριστές μας μετέτρεψαν ακόμα ένα αγώνα σε υγιεινό περίπατο. Για ακόμα μια φορά μας έκαναν περήφανους , για ακόμη ένα παιχνίδι έπαιξαν και τραγούδησαν σαν ΜΑΧΗΤΕC, για ακόμη μια εβδομάδα παραμείναμε στην κορυφή αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά από τους δεύτερους.

Κάποιοι θα το διαβάζουν τώρα και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Η σημαία της Ανόρθωσης είναι πάντα ψηλότερα από τις υπόλοιπες και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν ΟΛΟΙ, τότε θα μπορέσουν να κοιμούνται τα βράδια πιο ήρεμοι χωρίς εφιάλτες με τον Φοίνικα πρωταγωνιστή. Γιατί αυτό γινόταν για χρόνια τώρα και αυτό θα γίνεται για άλλα τόσα. Η μεγάλη Ιδέα της Ανόρθωσης είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να χωρέσει στον ανθρώπινο νου. Ο Φοίνικας «Αενάως Αναγεννάται» όποτε αυτός γουστάρει.

Όπως έχουμε ξαναπεί και παλαιότερα εμείς θα συνεχίσουμε με κάθε σοβαρότητα την φετινή προσπάθεια που κάνουμε για επιστροφή στο θρόνο μας. Χωρίς εφησυχασμούς και ανάσες θα παλεύουμε κάθε αγώνα μέχρι το τελευταίο λεπτό ώστε να φθάσουμε στον τελικό μας προορισμό. Μεσοβδόμαδα λοιπόν αφήνουμε για λίγο τον θεσμό του πρωταθλήματος και στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα κυπέλλου με την αλκή στο ΠΑΠ. Την Τετάρτη λοιπόν η ώρα 18:00 το απόγευμα στόχος είναι η νίκη-πρόκριση για να μπορέσουμε να επανέλθουμε πιο ήρεμοι για τους αγώνες του πρωταθλήματος. Έχουμε καθήκον να δώσουμε μαζικά το παρών μας και να φωνάξουμε για την αρρώστια μας. Για τους παίχτες μας, όπως επανειλημμένα οι ίδιοι δηλώνουν, η παρουσία μας και η φωνή μας είναι για αυτούς απαραίτητη. Τα εισιτήρια διαρκείας ΙΣΧΥΟΥΝ κανονικά.

Υ.Σ Ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά του Ultras Famagusta για την άψογη δουλεία που κάνουν όσον αφορά την οργάνωση της κερκίδας μας. Το επίσημο γκρουπ του Παν.Συ.Φι φέτος πάει να μας τρελάνει και μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις για την συνέχεια.

ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ Γ.Σ.Ε

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ