Οπαδοί μιας ανώτερης ποδοσφαιρικής σχολής

Η ομάδα απαριθμεί σωρεία θετικών από τον αγώνα με την Αλκή, μερικά από τα οποία αφορούν την επάνοδο του Γιαννάκη Οκκά στα γκολ και τον μη-επηρεασμό της ομάδας από τις πολλές απουσίες. Δυστυχώς όμως, ας μας επιτραπεί να ξεφύγουμε λίγο από το πανηγυρικό κλίμα και να κακίσουμε κάποιες στάσεις που παρατηρούνται διαχρονικά.

Συμφωνείτε ότι ο Ζούλα έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τον φοίνικα στο στήθος; Συμφωνείται ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δούλεψε και συγκριτικά είναι πιο γρήγορος και ευέλικτος από το παρελθόν; Συμφωνείτε ότι δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ που θα έβγαζαν την μπαλιά στο χώρο από την οποία ήρθε η αποβολή του Σαντα Μαρία;

Μάλλον η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα είναι “ναι” εντούτοις δεν έλειψαν οι ειδήμονες που ειρωνεύτηκαν κατ’ επανάληψη τον Ρουμάνο επιθετικό, τον οποίο μάλλον ξέχασαν ότι εργοδοτεί η ομάδα μας. Δεν είναι φταίξιμο του κάθε Τζανίσιο, του κάθε Τόμασιτς, του κάθε Οτσόκολιτς και εσχάτως του κάθε Ζούλα το γεγονός ότι ήλθαν στην ομάδα μας. Το φταίξιμο βαραίνει αυτούς που ασχολούνται με το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Οπότε, την επόμενη φορά που θα θελήσουμε να δείξουμε τον (ποδοσφαιρικό μας) πολιτισμό, ας συλλογιστούμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής την δεδομένη στιγμή, αγωνίζεται με τα χρώματα της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ