Ξεκαθαρίζει η εντεκάδα

Μετά και την ανακοίνωση της αποστολής για τον αυριανό αγώνα, η εικόνα για την εντεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Λέβι ξεκαθαρίζει αρκετά, χωρίς να αποκλείονται όμως και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας της ομάδας Μάθιου Βαλβέρδε είναι στην αποστολή για πρώτη φορά μετά και τον τραυματισμό του στο παιγνίδι με την ΑΕΛ την 1Η Δεκεμβρίου, με τον Μάστρου όμως να είναι το ακλόνητο φαβορί για την θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Γάλλος μπορεί αγωνιστικά να θεωρήθηκε έτοιμος για να βρίσκεται στην αποστολή, αλλά εκτίμηση μας είναι ότι η επαναφορά του στην εντεκάδα θα καθυστερήσει για λίγο ακόμη διάστημα.

Στον χώρο της άμυνας, τα πράγματα είναι ίσως ξεκάθαρα. Με Ζόρζε και Αλέξα εκτός αποστολής, οι δύο στο κέντρο της άμυνας θα είναι Ίλιτς και Κόλιν, με τον Άντιτς να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Βαλεντίνος Σιέλης στο αριστερό.

Στην μεσαία γραμμή, τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να δούμε για πρώτη φορά από το παιγνίδι με την ΑΕΛ, δύο αμυντικά χαφ και μπροστά τους τον Σπαντάτσιο. Σκοπελίτης και Λαμπάν συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να αποτελέσουν το δίδυμο στα χαφ, με τον Οχαγιόν να είναι η επιπλέον λύση.

Σε περίπτωση που παρατάξουμε τρεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τότε από τους πέντε διαθέσιμους επιθετικούς οι δύο θα βρίσκονται στον πάγκο. Ο Ρέζεκ σίγουρα θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, με τον Κάλβο δεξιά, ενώ παίζεται η θέση αριστερά μεταξύ Οκκά και Ρονκάτο, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες καθώς ο Βραζιλιάνος προέρχεται από τραυματισμό. Σε αυτή την περίπτωση, Ρονκάτο και Ζούλα θα είναι οι δύο εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση στον πάγκο.

Σε περίπτωση που ο Λέβι διατηρήσει το 4-4-2, Σπαντάτσιο και Σκοπελίτης αναμένεται να είναι οι δύο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με Οκκά και Ρονκάτο να παίρνουν και οι δύο θέση στην βασική εντεκάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ