Να ξεφύγουμε ακόμα περισσότερο…

Μετά την όχι και τόσο ικανοποιητική εμφάνιση μεσοβδόμαδα στο κύπελο, η ομάδα μας καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη στο Γ.Σ.Ζ. και να πάρει τη νίκη απέναντι στην Αλκή. Μια ομάδα που απέδειξε πολλές φορές φέτος ότι παρά την κακή της βαθμολογική συγκομιδή, διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Μια σοβαρή όμως ΑΝΟΡΘΩΣΗ μπορεί να πάρει το τρίποντο, το οποίο θα αποδειχθεί κατά πάσα πιθανότητα χρυσό, αφού η προσεχής αγωνιστική προσφέρεται για να ξεφύγουμε από τις υπόλοιπες ομάδες της βαθμολογίας. Οι αμέσως επόμενες έξι ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα, αγωνίζονται μεταξύ τους και με νίκη την Δευτέρα στο Γ.Σ.Ζ. η ομάδα μας θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεφύγει από τους διώκτες της ακόμα περισσότερο.

Συγκεκριμένα ο 6ος στην βαθμολογία Απόλλωνας φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ, ο 7ος Ολυμπιακός την ΑΕΚ και η 5η στη βαθμολογία Ομόνοια την ΑΕΛ. Είναι λοιπόν σίγουρο το ότι η αγωνιστική αυτή θα είναι μεγάλης σημασίας για τη συνέχεια. Όλα αυτά εάν φυσικά η ομάδα μας δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα στο γήπεδο και πάρει ακόμα ένα τρίποντο φέτος μακριά από το Παπαδόπουλος.

Ακόμα ένα κίνητρο για νίκη τη Δευτέρα είναι και η διατήρηση του απόλυτου εκτός έδρας, όπου η ΑΝΟΡΘΩΣΗ αγνοεί τις απώλειες μακριά από το Παπαδόπουλος από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Καθήκον όλων μας είναι τη Δευτέρα το Γ.Σ.Ζ να είναι κατάμεστο από ΜΑΧΗΤΕC και να σπρώξουμε την ομάδα μας στο νίκη…!

 

…ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ