Νίκη για χίλιους λόγους!

Καλημέρα λεβέντες και λεβέντισσες,

Θα είμαι σύντομος σήμερα, μιας και σε λίγο τα γαλανόλευκα καραβάνια θα ξεχυθούν στους αυτοκινητόδρομους όλης της Κύπρου με κατεύθυνση το εξοχικό ΓΣΠ, που θα βαφτεί για άλλη μια φορά γαλανό.

Ήρθε η μεγάλη μέρα για άλλο ένα ντέρμπι με τη μισητή Ομόνοια, άλλη μία μεγάλη εκδρομή στο ΓΣΠ. Όσο κι αν η άσχημη φετινή πορεία της αντιπάλου την έφερε να βρίσκεται σήμερα στην 5η θέση, 16 ολόκληρους πόντους από κάτω όμως, η διαχρονική “μητέρα όλων των μαχών” δεν μπορεί να περνά στα χαλαρά από κανέναν μας και για κανέναν λόγο! Τί κι αν είναι στο -16; Να τους ρίξουμε στο -19! Τί κι αν είναι στην 5η θέση; Να τους ρίξουμε στην 6η! Γιατί; Γιατί μόνο που τους βλέπεις απέναντί σου φανατίζεσαι. Γιατί είναι η Ομόνοια. Τόσο απλά.

Πέρα από αυτά, το νέο διπλό στο ΓΣΠ θα σημάνει για τα καλά τις καμπάνες για την επιστροφή του Φοίνικα στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Θέλουμε και θα πάρουμε τη νίκη μέσα στην άλλοτε “απόρθητη” για μας έδρα για να μην επιτρέψουμε στους πελάτες να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους. Νίκη για να τους μείνει παρηγοριά ο Μπέκμαν και ο Μπιτόν. Νίκη για να συνεχίσουμε την φοβερή παράδοση που πάει να δημιουργηθεί στα ντέρμπι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο (από την έλευση του Ρόνι Λέβι) και να διατηρήσουμε την ψυχολογία μας στο ζενίθ. Νίκη για να μείνουν ζεστές οι μηχανές του γαλανόλευκου τρένου που θα σταματήσει μόνο στην απονομή. Νίκη για μένα, για τη φανέλα, για το Βαρώσι και για την προσφυγιά. Νίκη για να πάρουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ, νίκη για να γιορτάσει η προσφυγιά!

Λεβέντες μου, ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! Πάμε Ανορθωσάρα μου!

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Γαλαζοαίματος

 

Υ.Γ. Ομολογώ ότι εμαράζωσα τζι εγώ για τον αποκλεισμό του Αποέλ. Ήθελα ρεβάνς για τους δύο χαμένους τελικούς, ειδικά για τζιείνον του ’99.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ