Μόνο ο Λέβι την γνωρίζει

Μόνο ο Ρόνυ Λέβι γνωρίζει τους πρώτους 11 που θα παρατάξει στην σημερινή αναμέτρηση, καθώς η επιστροφή των τραυματιών σε συνδυασμό με το ανέβασμα μη ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών κάνουν την πρόβλεψη της ενδεκάδας εξαιρετικά δύσκολη.

Στην θέση του τερματοφύλακα ο Μάστρου έχει προβάδισμα έναντι του Βαλβέρδ, στην άμυνα  επιστρέφει ο Ζορζε έτσι επικρατέστεροι για βασικοί  είναι οι Άντιτς , Κόλιν, Ζόρζε και Ίλιτς με τον Σιέλη να καιροφυλακτεί για μια θέση.

Στην μεσαία γραμμή και πιο συγκεκριμένα στα κεντρικά χαφ, το ανέβασμα των Οχαγιόν και η επιστροφή του Λαμπάν δίνουν πληθώρα επιλογών στον Ισραηλινό τεχνικό ωστόσο το πιο πιθανό είναι να παρατάξει το δοκιμασμένο δίδυμο των Σπαντάτσιο και Σκοπελίτη. Στο δεξί άκρο επικρατέστερος είναι ο Κάλβο ενώ στο αριστερό άκρο γίνεται σφαγή, η απουσία του Λαβόρδε από τις προπονήσεις σε συνδυασμό με το ανέβασμα του Οκκά  και ο Ρονκάτο δίνουν μια μάχη για την θέση, πρόβλεψη ασφαλή δεν μπορεί να γίνει αλλά αν ο Κολομβιανός δηλώσει πανέτοιμος τότε δύσκολα ο Λέβι θα τον αφήσει εκτός.

Στην επίθεση μόνος σίγουρος είναι ο Γιαν Ρέζεκ, για τον παρτενέρ του ερείζουν και εκεί αρκετοί υποψήφιοι. Ο Εμιλ Ζούλα μετά τις εμφανίσεις κόντρα στην Αλκή θέτει σοβαρή υποψηφιότητα όμως τα στοιχεία που δίνει ο Ιτζάκι, με την παρουσία του στο παιχνίδι μας  και ο  ανεβασμένος Οκκάς βάζουν σε σκέψεις τον Λέβι. Ο Ισραηλινός θεωρείται βαρόμετρο από τον συμπατριώτη του προπονητή και αν είναι απόλυτα έτοιμος τότε πιθανώς να πάρει αυτός θέση στην βασική ενδεκάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ