Κανένας δεν μας σταματά!

Όλααααα μπλε!!! Τι παιχνίδι ήταν και αυτό σήμερα! Ασταμάτητο το τρένο του Ρόνι Λεύι οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομαδάρα μας νίκησε τα κινεζάκια με 1-3 στο καταγάλανο ΓΣΠ με δύο γκολάκια από τον Ιτζάκι και ένα από τον συνήθη ύποπτο Ρέζεκ.  Βέβαια, τα μαύρα κοράκια έκαναν την δουλειά τους και αφού κιτρίνισαν τη μισή μας ομάδα κατάφεραν να μας στερήσουν τις υπηρεσίες πέντε βασικών ποδοσφαιριστών για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας όλοι! Το πρωτάθλημα θα πάρει η Ανορθωσάρα όχι γιατί έτσι θέλουμε αλλά γιατί μας αξίζει! Ότι και να κάνετε δεν μπορείτε να μας σταματήσετε! Όπως είχε πει και ο αγαπημένος Τιμούρ «για να μας κερδίσουν πρέπει να μας πάρουν τη ψυχή μας» και μόνο έτσι θα καταφέρουν να μας στερήσουν τον τίτλο φέτος!

Αφιερωμένο λοιπόν το τραγούδι της ημέρας στην ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ μας και σε όλους τους τρελούς Μαχητές που βρέθηκαν σήμερα στο ΓΣΠ. Καλό μας βράδυ και περαστικά σε όλους τους πικραμένους είτε είναι πράσινοι, είτε πορτοκαλί!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ