Καλώς σας βρήκε ο κοκΑΝΟς!

Καλώς με ήβρετε προσφυγοαλάνια μου, είμαι ο κοκΑΝΟς τζιε είσαστε υπόχρεοι μιας τζιε θκιαβάζετε τούντο σάιτ να με ανέχεστε τζιε μένα που δαμέ τζιε να πάει.

Εν να χτυπώ σε τακτά χρονικά διαστήματα τζιε για να μεν σας κάμνω τον δημοσιογράφον εννα είμαι κάφρος, εννα φκάλω το κάχριν μου τζιε εννα είμαι εκνευριστικά ερειστικός σε νεκατσιαστικά επίπεδα.

Να μεν το κουράζουμεν το θέμα, αύριο εν η μεγάλη μέρα μωρά μου. Αύριο μεσημερούι, με το ηλιούι εκστρατεύουμε στο ενοικιαζόμενο μπουρδέλο της χώρας για να σύρουμεν ακόμα 3 μάρκες μες το μαυροσάκκουλο. Παίζουμε με μία από τις μεγαλύτερες λέρες αυτού του τόπου, παίζουμε με τούτους που έννεν ΈΛΛΗΝΕΣ, που εν κυπραίοι (?!@#$), με τούτους που εβλαστήσαν, με τούτους που κρούζουν ελληνικές σημαίες, αντικαθιστούν τον Σταυρό με σφυροδρέπανα, ξιτιμάζουν τους ήρωες της Ε.Ο.Κ.Α, το βαρώσι, τους πρόσφυγες, σφυρούν στον εθνικό ύμνο, τζιε όταν μετά που τούτα ούλλα πεις τους ότι εν τούρτζοι εν το δέχουνται τζιε σχίζουν πανιά. Έννεν απλά μάππα, έννεν απλά μια δύσκολη έξοδος, εν ένας πόλεμος, εν τα δύο άκρα, εν η σύγκρουση δύο κόσμων.

Ένιγουέι πέραν της πόρωσης το πάρτυ προβλέπεται φοιτσιάρικο, που τους συνδέσμους μέχρι το πέταλλο του μπουρδέλλου. 3500 χιλιάδες σχιζοφρενοβλαβείς, χάνουντε, ούλλα μπλέ, γα… την μμαδ, την υκάν, τον δικαστή, τραουδούν, πόξω σπάζουντα, παίρνουν τους σηκωτούς, φωτοβολίδες, πυρσούς, καπνογόνα, στρόβο, κορεό, κόκες, ΑΝΟκαταστάσεις, ΑΝΟ είσαι, ΑΝΟ μπύρες – τα μυαλά μας πήρες, παρΑΝΟια, ΑΝΟλα τα παιδιά της γης τζιε ποτούτα ούλλα.

Για να κλείσω τζιε να μεν σας κρατώ άλλο αύριο ΑΠΑΙΤΩ να τους λύσουμε, ΑΠΑΙΤΩ το διπλό, ΑΠΑΙΤΩ να ΞΑΝΑκλείσετε το σπίτι των κοτζινόκωλων, ΑΠΑΙΤΩ να δέρουμε με 10 παίχτες, ΑΠΑΙΤΩ να ακουούμαστεν ως το Βαρώσι, ΑΠΑΙΤΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΚΥΠΕΛΛΟ στο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Υ.Γ(1) … τον χριστόφκια, τον κατσουρίδη, τον πεο, την εδον, τον παπακωσταντίνου, τον τσιε γκεβάρα, την παπανικολή, τις κατασκηνώσεις, τα διπλοκάμπινα, τον ράουφμαν, την όσιαν ττάνκερς, την πράιμτελ, την γκέι 9, τις φωτοτυπικές σας τζιε ότι σας θυμίζει.

Υ.Γ(2) όσοι έν ξέρετε που να αποταθείτε έσχιει σάιτ γρωστάμουτζιεμέναριάλλιαηομόνοια.σφυρ.δρεπ.κομμ

Υ.Γ(3) με κάθε μαθητικό εισητήριο της Βόρειας εννά μπαίνετε σε κλήρωση για μιαν φωτοτυπική μάρκας ΡΙΦΚΙΟΝ με ενσωματωμένο σκάννερ τζιε πρίντερ, ξέρετε εσείς

Υ.Γ(4) ποιό εν το αντίθετο του φκε φκε φκε φκε φκε φκε φκε χόχοι?.. ΑΑ ΜΠΡΑΒΟ

kokanos

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ