«Κίνητρο το δικό μας αήττητο»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport FM μίλησε ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

«Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στο ΓΣΠ, το τρίτο φετινό. Ένα ακόμα ντέρμπι, απέναντι  στην Ομόνοια. Η κάθε ομάδα έχει τους στόχους της. Ανεξαρτήτως βαθμολογικής κατάστασης τα παιχνίδια αυτά είναι πολύ ρευστά. Προηγήθηκαν δύο νίκες και θέλουμε να τριτώσει το καλό. Υπάρχει σεβασμός στον αντίπαλο και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Θα πάμε για να χτυπήσουμε το τρίποντο», ανέφερε ο κ. Αλεξάνδρου.

Για το επιπλέον κίνητρο της Ομόνοιας, να σπάσει το αήττητο:

«Το δικό μας αήττητο αποτελεί κίνητρο και πρόκληση για όποιον αντίπαλο βρίσκουμε μπροστά μας. Η Ομόνοια είναι πίσω στη βαθμολογία, έκανε άσχημο ξεκίνημα, όμως ανεβαίνει και δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία και η διαφορά που υπάρχει. Η Ομόνοια εξακολουθεί να είναι Ομόνοια. Πάμε με ξεκάθαρο στόχο να κατακτήσουμε τη νίκη».

Όσον αφορά την κούραση από τα συνεχόμενα παιγνίδια:

«Είχαμε πολλά παιχνίδια μέσα σε αυτό το μήνα. Το άσχημο είναι ότι θα δίναμε τρία παιχνίδια σε έξι μέρες. Δώσαμε τα δύο και σπαταλήσαμε πολλές δυνάμεις. Παίζαμε με δέκα παίκτες με τον Απόλλωνα, με την Αλκή αντί 90 λεπτά, παίξαμε 120 λεπτά. Μεταξύ των παιχνιδιών ακολουθούν δύο μέρες και είναι δύσκολο το έργο της ομάδας. Είμαστε όμως μια καλοδουλεμένη ομάδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ