Κέρδος οι Ζούλα και Οχαγιόν

Η ρήση ουδέν κακόν αμιγές καλού επαληθεύτηκε για άλλη μια φορά ψες, καθώς η ομάδα μας παρόλο που της έλειπαν βασικότατοι ποδοσφαιριστές κατάφερε να πάρει τη νίκη. Πέραν τω ν 3 βαθμών, η ομάδα μας κέρδισε και τους Εμίλ Ζούλα και Μόσε Οχαγιόν.

Ο Ρουμάνος,  παρόλο που εδώ και καιρό θεωρείτο υπ’ατμό «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν ιδιαίτερα κινητικός και από τους διακριθέντες, έδωσε τη μαγική πάσα στον Ρέζεκ που κέρδισε την αποβολή του Σάντα Μαρία, όπως επίσης από δική του ενέργεια προήλθε το πέναλτι που κερδίσαμε.

Ο έτερος ποδοσφαιριστής που αμφισβητήθηκε αυτό το διάστημα, ο Ισραηλινός με γαλλικό διαβατήριο Μόσε Οχαγιόν, πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή του εμφάνιση και διασκέδασε τις οποιεσδήποτε αρνητικές εντυπώσεις από την τελευταία εμφάνιση του κόντρα στην Αλκή για τον θεσμό του κυπέλλου.

Εν κατακλείδι, ο Ρόνυ Λέβι τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς βλέπει στην φαρέτρα του να προστίθενται ακόμη δύο επιλογές, οι οποίες φυσικά  θα του φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες ιδίως αν  αναλογιστούμε ότι πέραν των τραυματισμών έχουμε και  9 παίκτες βρίσκονται στο όριο των καρτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ