Η κοκα-κόλα χορηγεί τους πάντες, εκτός από μας

Διεξήχθη σήμερα όπως είναι γνωστό η κλήρωση του κυπέλλου Κύπρου, το οποίο απολαμβάνει της χορηγίας της “κοκα-κόλα”, της οποίας μάλιστα φέρει και το όνομα.

Είναι όμως πολύ παράξενο, η συγκεκριμένη εταιρία να έχει τόσο έντονη παρουσία στον αθλητισμό, να χορηγεί το κύπελλο ποδοσφαίρου, να διαφημίζεται στο ΓΣΠ, στο ΓΣΖ, στο Τσίρειο, να ενισχύει μεγάλα αλλά και μικρά σωματεία που εδρεύουν σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και αλλού, όχι όμως την Ανόρθωση. Γνωρίζοντας μάλιστα ότι η εν λόγω εταιρία χορηγεί το θεσμό και ξέροντας ότι χρηματοδοτεί συγκεκριμένες ομάδες και στάδια, αν ήμασταν πονηροί, θα λέγαμε πως φυσιολογικά επιθυμεί να προχωρούν στο κύπελλο οι ομάδες τις οποίες χορηγεί. Θα ήθελε λογικά οι αγώνες να γίνονται σε γήπεδα, στις διαφημιστικές πινακίδες των οποίων εμφανίζεται το λογότυπό της.

Ανεξαρτήτως των πιο πάνω, ίσως κι εμείς σαν κόσμος, είναι καιρός να αρχίσουμε να στηρίζουμε ακόμα πιο θερμά τους χορηγούς της ομάδας. Όλους αυτούς που δίνουν δεκάδες χιλιάδες, ενισχύοντας το σωματείο σε δύσκολους καιρούς. Όσο για αυτούς που σκόπιμα επιμένουν να μας αγνοούν, ας τους αγνοήσουμε κι εμείς σαν καταναλωτές…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ