Η ζωή χωρίς Λαβόρδε

Είναι κοινό παραδεκτό και αποδεκτό ότι η ομάδα μας, με τον Ρικάρντο Λαβόρδε στην σύνθεση της, είναι τουλάχιστον μια κλάση ανώτερη και αυτό δεν οφείλεται σε έλλειψη ταλέντου από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αλλά στα ιδιαίτερα χαρίσματα που έχει ο Κολομβιανός, ο οποίος  με μια ενέργεια του είναι ικανός να γυρίσει ένα ματς.

Μέχρι στιγμής ο Κολομβιανός μετρά 13 συμμετοχές σε 16 ματς οπόταν έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έγινε εκείνα τα 3 ματς που απουσίαζε. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως αλλαγή στο ματς με την Δόξα.

Πιο συγκεκριμένα ήταν απών λόγω τραυματισμού από τα πρώτα δύο ματς της περίοδο κόντρα σε Α.Ε.Π και Ε.Ν.Π. Με την Α.Ε.Π δεν φάνηκε η απουσία του καθώς η ομάδα μας πέτυχε μια επιβλητική νίκη με 5-1, το ίδιο όμως δεν μπορούμε να πούμε και τα άλλα δύο ματς που δεν αγωνίστηκε και πρόκειται για αυτά με την Ε.Ν.Π την 2η αγωνιστική και την Α.Ο.Α.Ν στο Παραλίμνι.

Με την Ε.Ν.Π η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 1-1 και πολύ πιθανώς με τον Λαβόρδε στην σύνθεση της να κατάφερνε να λυγίσει την αντίσταση του Τράττου και των Παραλιμνιτών.  Στο ματς με την Α.Ο.Α.Ν η ομάδα μας κέρδισε με 1-0 χάρις σε γκολ του Οκκά αλλά η απουσία του Κολομβιανού ήταν ιδιαίτερα εμφανής, καθώς σε εκείνο το παιχνίδι η ομάδα μας πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνιση της στο πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ