Η ανομοιομορφία καλά κρατεί

Εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα από πλευράς διαιτητικών «λαθών», τα κοράκια βρίσκουν τον τρόπο κάθε αγωνιστική να μας δίνουν λαβή για σχόλια. Είναι επιεικώς απαράδεκτο η πρωτοπόρος του Κυπριακού πρωταθλήματος να τυγχάνει τόσο άνισης μεταχείρισης από τους κομάντος του Ρέικβαρτ.

Ο Βαλεντίνος Σιέλης δέχεται κίτρινη κάρτα (ορθά) επειδή ο Χριστοφή «τσιμπά» την μπάλα και ο ποδοσφαιριστής μας πάει καθυστερημένα στα πόδια του αντίπαλου. Στον αντίποδα, δύο (τουλάχιστον) προϋποθέσεις αντεπίθεσης για την ομάδα μας ανακόπηκαν αντικανονικά από Λεάντρο και Ασίς -και ενώ ποδοσφαιριστής μας προλαβαίνει να πάρει θέση μεταξύ μπάλας και αντιπάλου- αλλά ο Αναστασίου δεν ήταν τόσο αυστηρός.

Ο Μάρκο Άντιτς δέχεται κίτρινη κάρτα λόγω του ότι απαίτησε να κιτρινιστεί αντίπαλος. Το ίδιο έπραξε ο Αντράντε στην φάση που ο Λαβόρδε πέφτει στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Αναστασίου ήταν απασχολημένος να γράψει ήδη μια κίτρινη στο μπλοκάκι του για θεατρινισμό.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, στον μεσοβδόμαδο αγώνα με την Αλκή ο Φαραν πάει καθαρά με προβολή στο πόδι του Άντιτς και αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο ίδιος διαιτητής (Τράττος) στην περιβόητη φάση Γούμενου-Ινζχάγκι επέλεξε να κοκκινίσει χωρίς δεύτερη σκέψη τον ποδοσφαιριστή μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ