Επιστροφή την κατάλληλη στιγμή

Δεν θα μπορούσε να επιλέξει καταλληλότερη στιγμή, ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας Βενσάν Λαμπάν, για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Μπορεί η μακρά απουσία να τον άφησε κάπως πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, ωστόσο το πείσμα και το πάθος του – στοιχεία τα οποία έδειξε και με το παραπάνω στο παιχνίδι με την Αλκή για το κύπελλο – επέτρεψαν στο Ρόνι Λεύι να τον χρησιμοποιήσει για ενενήντα ολόκληρα λεπτά. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός, πως η φάση από την οποία προήλθε το γκολ της ισοφάρισης ξεκίνησε από το Γάλλο και συγκεκριμένα από το αριστερό του πόδι, απ’ όπου έφυγε η μπαλιά που, αφότου έκανε μια στάση στο κεφάλι του Ζούλα, αναπαύτηκε στο πλεκτό μπροστά στο Νότιο πέταλο.

Στο ίδιο παιχνίδι, ο Σπαντάτσιο που μπήκε ως αλλαγή, έδειξε να χρειάζεται κάποιες ανάσες. Δεν ήταν ο γνωστός, αεράτος με την μπάλα Βραζιλιάνος και σίγουρα δεν έπαιξε ρόλο γι’ αυτό μόνο το στενό μαρκάρισμα από τη μεσοαμυντική γραμμή της αντιπάλου. Είναι φανερό πως ο επιτελικός χαφ της ομάδας μας θέλει ξεκούραση, προκειμένου να μπορέσει να διατηρήσει τα επίπεδα απόδοσης στα οποία μας συνήθισε και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή, ο τριανταπεντάχρονος Γιάννης Σκοπελίτης είναι βέβαιο ότι πρέπει να πάρει κάποια… ρεπό από την εντεκάδα, μιας και τραβά αδιάκοπα κουπί από την αρχή του πρωταθλήματος. Κακά τα ψέματα, η μέχρι στιγμής συνεισφορά του Οχαγιόν δεν έχει ικανοποιήσει κανένα στο Αντώνης Παπαδόπουλος και δεν είναι και η πιο… φυσική επιλογή για αντικαταστάτη του Γιάννη, ο οποίος βρίσκεται και στο όριο των καρτών (τρεις) συν τοις άλλοις.

Τέλος, ο βράχος της μεσαίας γραμμής Νταν Αλέξα, είναι αλλεργικός στο να βγάζει παιχνίδια χωρίς κάρτα. Έχουμε συμβιβαστεί με την συλλεκτική του μανία, ανυπομονούμε για την επάνοδό του μετά τον τραυματισμό που υπέστη, αλλά όντας στις 6 κίτρινες, ξέρουμε καλά πως αργά ή γρήγορα θα τον ξαναδούμε στην εξέδρα να παρακολουθεί απλά το παιχνίδι.

Συμπερασματικά, η εμπειρία, το πάθος και τα ακούραστα πνευμόνια του Βενσάν Λαμπάν, επιστρέφουν σε μια φάση που η ομάδα “βλέπει” δύσκολο πρόγραμμα και οι απουσίες θα είναι διαρκής πονοκέφαλος. Εμείς να ευχηθούμε να είναι πρώτα γερός και υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας στην πορεία για τον τίτλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ