Επιστροφή με άγριες διαθέσεις!

Ξεκινούμε με τα τυπικά: Καλή χρονιά σε όλους. Επιστρέψαμε μετά που απουσία αρκετών ημερών. Ήμουν λίο μουθκιασμένος τούτη τη φτομάδα για να είμαι ειλικρινής. Διακοπές, φαϊ, ξενύκτι  τζαι ξαφνικά πίσω δουλειά – υποχρεώσεις – άγχη αλλά ευτυχώς έχουμε το φάρμακο μας που ακούει στο όνομα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

Ευτυχώς εν ήταν μουθκιασμένη η ομάδα όποτε εμπήκε το 2013 τζαι η Ανορθωσάρα συνεχίζει που τζιαμέ που έμεινε. Νίκη με 3-0. Ήταν δύσκολο παιγνίδι τζαι η Δόξα εν ομάδα που μπορεί να κάμει τη ζημιά που τζιαμέ που εν το περιμένει…. οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός που μας φυσικά. Γιατί; Επειδή έτσι. (Αν θέλετε τεχνική ανάλυση κλπ θα σας πώ 5 λέξεις: Ρέζεκ, Κάλβο, Λαβόρδε, Σπαντάτσιο, Ιντζάκι. Αποστόμωσα σας έννε; )

Λαλώ το που την αρκή της σεζόν. Φέτος εν η χρονιά μας. Άσχετα αν εξεκινήσαμε άσχημα (βλ. Ντίλα Γκόρι) στην πορεία εξεδιπλώσαμε τις αρετές μας τόσο σαν ποδοσφαιρική ομάδα όσο και σαν οπαδοί. Απίστευτος ο κόσμος της Ανόρθωσης σε ένα ακόμα παιγνίδι… Εκαταλάβετε τι έσιει να γίνει τον Μάη έννε;

Είδετε ρεζιλίκια στον εμφύλιο των λεμεσιανών;  Ο ρουβάς πάει με φόρα στο φιλικό με το αποέλακι με την πισινή εννοείται και 2 κόκκινες-δώρο του Άγιου Βασίλη. Όσοι παίζετε στοιχήματα μάλλον εν σιγουράκι. Επληροφόρησεν με ένας καλός φίλος ότι οι γνωστοί δημοσιοκάφροι εκάμαν το εξής σχόλιο: “Κοσμοσυρροή στο Τσίρειο. 9.000 θεατές.” Που την μιαν έσιει τζαι δίκαιο… Οπαδοί δεν είναι, οπότε εν θεατές… Όσο αφορά για το κοσμοσυρροή… Ε, καλά… άμα εν το τοπικό ντέρμπυ τζαι παίρνουν 9.000 κόσμο ΤΖΑΙ Ο Ι 2 ΜΑΖΙ αντιλαμβανούμαστε το οπαδικό τους επίπεδο. Ότι τζαι να γίνει πάντως εγώ ΔΕΝ θέλω τον ρουβά μες το A Group… Σημαίνει αυτόματα 6 πόντους για τους λαστιχάριες συν το ότι μαζί μας (όπως τζαι οι μάντιες) εννα παίζουν σαμπώς τζαι επίαν τελικό του τσού-λού.

Τζαι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη διοίκηση τζαι το συμβούλιο νέων για τη φιλοξενία των μικρών μας αδελφών από το Ριζοκάρπασο. Τζείνα τα μωρά εν το τελευταίο προπύργιο του Κυπριακού Ελληνισμού στην κατεχόμενη μας γή. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ σαν ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ τζαι σαν ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΙ να είμαστε κοντά τους… Κρατάτε καλά αρφούθκια μου τζαι μεις κραθκιούμαστεν που σας.

Καλή ΠΡΟΕΛΑΣΗ στο 2013 και τον Μάη με την Κούπα στον Ουρανό του Βαρωσιού.

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Y.Γ.1: Είδαν την διαγαλαξιακοί οι παίχτες μας σήμερα! Ανάποδα ψαλιδάκια, τσιαλιμούθκια, ιστορίες κακά… Πάντα τέτοια!

Υ.Γ.2: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – ΚΥΠΕΛΛΟ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ