Εξαγοράσιμα τα κεκλεισμένων για βεγγαλικά

Εξαγοράσιμη θα είναι πλέον η ποινή “κεκλεισμένων των θυρών” που επιβάλλεται στα σωματεία από τη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ, κατόπιν καταγγελίας για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο πέραν από έξι φορές. Βέβαια, η τιμή εξαγοράς έχει οριστεί στις σαράντα χιλιάδες ευρώ(!) κάτι που θα κάνει τα σωματεία να σκεφτούν διπλά και τριπλά κατά πόσο θα προχωρήσουν στην εξαγορά ή όχι μιας τέτοιας ποινής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στη σημερινή του συνεδρία αποφάσισε ότι η ποινή για αγώνα κεκλεισμένων των θυρών που επιβάλλεται για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων,  μπορεί να εξαγοραστεί από τα Σωματεία τα οποία τιμωρούνται, έναντι του ποσού των 40.000 ευρώ.
Τα χρήματα θα πρέπει να καταβάλλονται τοις μετρητοίς στην Ομοσπονδία μέχρι τη Δευτέρα που ακολουθεί την απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής, αλλιώς η ποινή δεν θα μπορεί να εξαγοραστεί. 
Τα χρήματα από εξαγορά ποινών κεκλεισμένων των θυρών, θα πηγαίνουν σε ειδικό ταμείο προς όφελος των Σωματείων των μικρών κατηγοριών, του futsal και του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Η απόφαση αυτή δεν έχει αναδρομική ισχύ.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ