‘Ενα και δύο (γκολ) πηδάω τα κύμματα!

Καλησπέρα συμμαχητές! Μετά από μια πολύ μέτρια εμφάνιση η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου, κόντρα στην Αλκή. Ο αγώνας τελείωσε 1-1 με γκολ του Ιτζάκι (και τα δύο για την ακρίβεια)  και στην παράταση μας ξελάσπωσε ο συνήθης ύποπτος, ο «νεαρός» Οκκάς κάνοντας το 1-2.

Όλα καλά με το κύπελλο λοιπόν, το οποίο αφήνουμε πίσω και κοιτάμε να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι του Σαββάτου με τα κινεζάκια. Πρέπει να κάνουμε σοβαρή εμφάνιση αφού η νίκη για μας είναι μονόδρομος, ώστε να κρατήσουμε(αν όχι και να αυξήσουμε) τη διαφορά από τους πελάτες. Οι τελευταίοι  έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους μετά τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο από την Αέλ. Καιρός ήταν να προσγειωθούν γιατί με το «έτσι και το θέλω» δεν κερδίζονται ούτε πρωταθλήματα ούτε κύπελλα.

Όλοι λοιπόν το Σάββατο στο ΓΣΠ, να στηρίξουμε την ομαδάρα μας και να κρατηθούμε εκεί ψηλά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Κινεζάκια ερχόμαστε! ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΓΣΠ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΑ!!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ