Διαιτητές αγώνων Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ – Κάρτες και παρεμφερή

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται τον τελευταίο καιρό από διάφορους βαλτούς και μη με στόχο να αμφισβητηθεί η ομάδα μας για την αήττητο πορεία και πρωτιά της στο πρωτάθλημα που διανύουμε, προσπαθώντας εντέχνως να περάσουν στην φίλαθλο κοινή γνώμη ότι η βαθμολογική θέση της Ανόρθωσης έγκειται κυρίως σε εξωγενείς παράγοντες και δει στην διαιτησία.

Χαρακτηριστική ήταν η παρέμβαση οπαδού του ΑΠΟΕΛ προ ημερών σε ραδιοφωνική εκπομπή φιλάθλων μεγάλης ακροαματικότητας, ο οποίος απαιτούσε από τον αθλητικογράφο Πανίκο Κωνσταντίνου του Supersportfm να του αναφέρει άμεσα πόσες φορές διαιτήτευσαν αγώνες της Ανόρθωσης οι διαιτητές Τράττος και Παναγή διότι σύμφωνα πάντοτε με τα λεγόμενα του η Ανόρθωση έπιασε για υπαλλήλους της τους προαναφερόμενους διαιτητές.

Ως Anorthosis24.net δεν επιχειρούμε να βγάλουμε από την δύσκολη θέση τον αθλητικογράφο και ούτε ανάγκη έχουμε να δικαιολογηθούμε για την εκπληκτική πορεία της ομάδας μας που κατά γενική και αντικειμενική ομολογία παρουσιάζει το ελκυστικότερο και αποδοτικότερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής αλλά ευκαιρίας δοθείσης από την παρέμβαση του φιλάθλου του ΑΠΟΕΛ, επιχειρούμε να καταγράψουμε ποιοί σφύριξαν στα παιχνίδια της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ, πόσες φορές έκαστος, πόσες κάρτες έδωσαν καθώς επίσης και τα στοιχεία που απορρέουν από τον ορισμό των διαιτητών για τις 17 μέχρι τώρα αγωνιστικές, για ενημέρωση του κόσμου της Ανόρθωσης και όχι μόνο.

Στους δύο πιο κάτω πίνακες προκύπτει ολοκάθαρα ότι όσον αφορά τους ορισμούς των διαιτητών υπάρχει σχετική ομοιομορφία και ότι στην ομοσπονδία άρχισαν να αντιμετωπίζουν τις μεγάλες ομάδες ισότιμα. Φυσικά οι διαχρονικές αξίες των επιλεκτικών καρτών σε αριθμό και αναλόγως επικείμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων παραμένουν αναλλοίωτες αλλά αυτό αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι φέτος διεξάγεται επιτέλους πρωτάθλημα επί ίσοις όροις ως καθ’ υπόδειξη και προτροπής του εκπροσώπου τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Πιο κάτω παραθέτουμε τους σχετικούς πίνακες:

ANORTHOSI KARTES APOEL KARTES

Στοιχεία που απορρέουν από τους 2 πιο πάνω πίνακες :

*  52 κίτρινες κάρτες δόθηκαν υπέρ της Ανόρθωσης και 44 εναντίων.

47 κίτρινες κάρτες δόθηκαν υπέρ του ΑΠΟΕΛ και μόλις 22 εναντίων.

*  1 παιχνίδι από τα 17 η Ανόρθωση δεν δέχτηκε κίτρινη κάρτα.

4 παιχνίδια από τα 17 το ΑΠΟΕΛ δεν δέχτηκε κίτρινη κάρτα.

*  15 παιχνίδια από τα 17 η Ανόρθωση δεν δέχτηκε κόκκινη κάρτα.

16 παιχνίδια από τα 17 το ΑΠΟΕΛ δεν δέχτηκε κόκκινη κάρτα.

*  Από 12 διαιτητές διαιτήτευσαν τις 2 ομάδες.

*  4 διαιτητές διαιτήτευσαν αγώνες των 2 ομάδων από 2 φορές και πάνω.

* Ανεπιθύμητος ο κος Ηλία για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ αφού δεν διαιτήτευσε κανένα αγώνα μέχρι σήμερα. Δεν χρειάστηκε πάντως να εκδοθεί ανακοίνωση.

Όπως καταμαρτυρούν τα πιο πάνω στοιχεία που είναι αποτέλεσμα ενός πολύ ικανοποιητικού δείγματος φαίνεται ότι αδίκως διαμαρτύρεται το ΑΠΟΕΛ για την μεταχείριση που τυγχάνει από την διαιτησία και κατ’ επέκταση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αφού η αντιμετώπιση των πρωτοπόρων είναι η ίδια όσον αφορά τους διαιτητές και καταφανέστατα άδικη στον αριθμό καρτών που χρησιμοποιούν σε βάρος της Ανόρθωσης και υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Απλά επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι στο ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να κρύψουν τα αγωνιστικά τους προβλήματα και την κατωτερότητα τους από την ομάδα μας κάτω από το χαλί που ονομάζεται διαιτησία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ