«Δεν βλέπουμε τα ρεκόρ»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Ππεκρής, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιγνίδι με την Ομόνοια αλλά και στα μεταγραφικά. Για τη νίκη του Σαββάτου, ανέφερε πως «μετά από την απώλεια στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, δεν θέλαμε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Πιστεύαμε στις δυνατότητες μας, πήραμε το τρίποντο και προχωρούμε για τη συνέχεια».

Πρόσθεσε πως «μας δίνει ώθηση η νίκη μας. Δεν είναι λίγο πράγμα να νικάς ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια εκτός έδρας. Η ομάδα έχει δυνατότητες. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να πάρουμε το τρίποντο».

Τόνισε πως είναι ευχαριστημένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή και πως «δεν βλέπουμε τα ρεκόρ. Βλέπουμε κάθε αγώνα με στόχο τη νίκη με μοναδικό σκοπό το πρωτάθλημα».

Για τον επερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, ανέφερε πως μόνο η νίκη υπάρχει στο πρόγραμμα μας. «Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις απουσίες. Δεν μας πτοεί και θα προχωρήσουμε για να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχουν πολλές απουσίες. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα πάρουμε και τη νίκη».

Για Ντουάρτε και Αβραάμ τόνισε πως είναι πολύ καλές και ποιοτικές προσθήκες και είναι θέμα προπονητή, πότε θέλει να τους εντάξει στην ομάδα. «Σαν διοίκηση προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα για να καταφέρει να παρουσιαστεί καλύτερη».

Για τον Αβραάμ, ανέφερε πως είναι ένας ποιοτικός Κύπριος ποδοσφαιριστής και πως η απόκτηση του είναι στη βάση ενός οράματος που έχουμε για το 2020 «όπου στόχος είναι οι μισοί παίκτες που θα βρίσκονται στην ομάδα να είναι Κύπριοι. Για αυτό έγινε και η κίνηση με τον Ανδρέα».

Έκανε επίσης αναφορά και για τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που θα ενταχθούν στο ρόστερ το καλοκαίρι, Λινάρδο και Μακρή.

 «Είναι καλές και ποιοτικές λύσεις και για αυτό τους εντάξαμε στην ομάδα. Πιστεύουμε στην αξία τους. Θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική η ομάδα και θα πρέπει να γίνουν και άλλες προσθήκες».

Όσο αφορά τον Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό Γκαλαμάζ, ανέφερε:

«Δεν υπάρχει οτιδήποτε. Όταν έχουμε κάτι θα το ανακοινώσουμε στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Θα κάνουμε τις ενέργειες μας για να βοηθήσουμε την ομάδα. Υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα. Εξετάζονται τα πάντα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ