Γιορτάζοντας στην κορυφή

Επιτέλους, ο κόσμος της Ανόρθωσης γιορτάζει τα γενέθλια του Σωματείου με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, το οποίο ελπίζουμε να κρατήσει ως το τέλος της περιόδου και όχι μόνο.

Η αρμάδα του Ρόνι Λεύι είναι πρώτη στη βαθμολογία, με έξι βαθμούς διαφορά από το δεύτερο, αήττητη και ασταμάτητη. Φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο, ενώ είναι εντός στόχων και στο κύπελλο, έχοντας μόλις την περασμένη βδομάδα περάσει στους “8” του θεσμού.

Παρόμοια τα δεδομένα και στο τμήμα πετόσφαιρας γυναικών. Τα κορίτσια, έχοντας κερδίσει και στην παραμονή της γενέθλιας μας ημέρας, μοιάζουν αλύγιστες φέτος, έχοντας σαρώσει κάθε εμπόδιο στο διάβα τους, διατηρώντας το απόλυτο και την πρωτοκαθεδρία στη βαθμολογία.

Στην πετόσφαιρα ανδρών, μπορεί να είχαμε συγκάτοικο τη συμπολίτιδα στην κορυφή για μια βδομάδα, αλλά την περασμένη Παρασκευή αποσπαστήκαμε μόνοι ξανά, πρώτοι στον πίνακα. Ενισχυμένοι με ακόμα ένα ξένο, ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, ευελπιστώντας να κόψουμε πρώτοι το νήμα στην κανονική περίοδο και να χτυπήσουμε ρέστα για τον τίτλο στα πλέυ-οφ.

Το νεοσύστατο τμήμα φούτσαλ, ευρισκόμενο στην τρίτη κατηγορία του θεσμού, είναι ήδη αρκετά κοντά στον στόχο της ανόδου. Έχει από καιρό καπαρώσει την τρίτη και προνομιούχο θέση, έχοντας κτίσει μια τεράστια, διψήφια διαφορά από τον τέταρτο. Το εισιτήριο για τη Β΄κατηγορία περιμένει στο τέλος της περιόδου και όλα δείχνουν πως η πρώτη χρονιά του εγχειρήματος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος, πρωταθλητής είναι ήδη ο κόσμος. Παρά τις άσχημες στιγμές που ζήσαμε το καλοκαίρι, ανεξαρτήτως οικονομικών και άλλων δυσκολιών, οι Ανορθωσιάτες δηλώνουν πανταχού παρόντες, στηρίζουν όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας, δίνοντας μάλιστα βροντερό και δυναμικό παρόν στις εξέδρες των γηπέδων, εντός και εκτός Κύπρου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ