Βελτιωμένα τα φιλαράκια

Από τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ που παρέμειναν στην ομάδα και φέτος, αναμφίβολα την μεγαλύτερη βελτίωση παρουσίασαν οι Γιαν Ρέζεκ και Μάρκο Άντιτς. Τα δύο φιλαράκια τα οποία αποχαιρέτησαν μάλλον πρόωρα τους υπόλοιπους της παρέας (Βουτσίσεβιτς, Αγγέλοφ και Τόμασιτς), παρουσιάζονται φέτος αλλαγμένοι προς το καλύτερο ή αν μη τι άλλο πιο σταθεροί στις αποδόσεις τους.

Για τον Τσέχο διεθνή επιθετικό ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Απλά ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε αυτούς που το καλοκαίρι πίστεψαν σε αυτόν και έκαναν τις κινήσεις ώστε να παραμείνει. Ισοφάρισε σχεδόν από τα μισά του φετινού μαραθωνίου την προσωπική του επίδοση των 11 γκολ σε μια σεζόν και αποτελεί ένα επιθετικό που είχαμε χρόνια να δούμε στο “Παπαδόπουλος”. Ένας επιθετικός που όχι μόνο σκοράρει, αλλά κάνει καλύτερους και τους συμπαίκτες του με διαρκή τρεξίματα με ή χωρίς μπάλα, ενώ τόσο εκτός όσο και εντός γηπέδου είναι άψογος χαρακτήρας και επαγγελματίας.

Ο Σέρβος αμυντικός αποτελεί τον πρώτο σε λεπτά συμμετοχής ποδοσφαιριστή μας, αριθμώντας έτσι απλά και αθόρυβα  πέραν των 1500 λεπτών. Ξεκίνησε βασικός σε 16 παιχνίδια ενώ στον τελευταίο αγώνα με την Αλκή ήταν η πρώτη φορά που δεν συμπλήρωσε 90λεπτο καθώς αντικαταστάθηκε από τον Οικονόμου. Παρόλο που υπήρχε ένα ερωτηματικό γύρω από το όνομά του, αποτελεί την δεδομένη στιγμή τον βασικό αριστερό οπισθοφύλακα της ομάδας μετά την αποχώρηση Μποα και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Σιέλη. Παρόλο που αγωνίζεται σε πλευρά με το αντίθετο πόδι, αποτελεί έναν από τους πλέον μαχητικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας όντας απροσπέλαστος αμυντικά και διαθέτοντας δυνατό δεξί πόδι επιθετικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ